Betaalmethoden / Bestelproces

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Betuws Buitenspeelgoed het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Betuws Buitenspeelgoed betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250  als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website

Bestelproces: 
Bestellen moet eenvoudig zijn, vandaar dat Betuws Buitenspeelgoed u diverse manieren aanbiedt. U kunt een bestelling plaatsen via de website, maar ook per e-mail. Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u ook telefonisch of in onze winkels uw bestelling aan ons doorgeven. Onze medewerkers kunnen u dan ook advies geven, zodat u de juiste keus maakt.

Levering:
Zodra de bestelling is ontvangen verzenden wij de bestelling binnen de aangegeven levertijd. Vermeldt eventueel in het bestelproces een gewenste bezorgdatum. 

Afhalen: 
U kunt de bestelling ookop komen halen bij onze winkel in Tiel, u kunt dit aangeven in het bestelproces. U krijgt bericht wanneer u bestelling klaar staat.

Contact

Betuws Buitenspeelgoed
Groenedijk 3A
4003 JK Tiel
info@betuwsbuitenspeelgoed.nl
0344-845828

KvK nummer: 62510118

Klantbeoordelingen