Aquacheck zwembad & spa test strips

De Aquachek Yellow 4-in-1 Test strips zijn snel, eenvoudig en zeer accuraat! De Aquachek Test strips zijn werelds meest gebruikte test strips voor zwembaden en Spa’s. 50 tests trips in verpakking.
Artikelnummer:
1242abc
Levertijd:
Voor 15 uur besteld, eerstvolgende werkdag in huis.

Verzendkosten

Nederland:
€ 4,95
België:
€ 6,95
€9,95
Incl. btw

Met deze teststrips kan je één keer zowel de ph-waarde, de vrije chloorwaarde, de totale alkaniteit als het cyaanzuurgehalte meten. Na 15 seconden kan je de kleuren op de teststrip vergelijken met de kleuren op de verpakking.

Het meten van deze waarden is erg belangrijk. Een goede pH-waarde zorgt ervoor dat je aangenaam kan zwemmen en dat de andere onderhoudsproducten goed werken. Bij een pH-waarde hoger dan 7.6 of lager dan 7.2 pH dien je het nodige pH-product toe te voegen.

Chloor ontsmet je zwembad en zorgt dan ook voor helder water. Het spreekt voor zich dat je ook deze waarde wenst te controleren. Op de verpakking wordt duidelijker weergegeven wat de ideale Chloorwaarde is.

De totale alkaniteit is belangrijk voor de stabiliteit van de pH-waarde. Wanneer de totale alkaniteit niet goed is, kan dit grote schommelingen veroorzaken in de zuurtegraad of pH-waarde.

Bij een ideaal niveau zorgt cyaanzuur ervoor dat er geen te groot chloorverlies is omwille van de zon. Deze laatste 2 parameters zijn echter bijkomstig, alles begint met een goede pH- en Chloorwaarde.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »