Bereik grote hoogtes met de Berg trampoline

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0

De beste kwaliteit trampolines vind je in het merk Berg. Dit merk staat bekend om de skelters, maar ook de bolderkar en trampolines. Hiermee kan het kind zich urenlang vermaken. Vrij bewegen, hoge sprongen maken en misschien wel een salto uitproberen, de Berg trampoline is veilig in gebruik. Hiervan zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Naast de standaard trampoline is er ook de inground, als vast onderdeel van de tuin.

De rechthoekige Berg trampoline

Allereerst is het belangrijk een keuze te maken tussen een rond of rechthoekig model. De rechthoekige Berg trampoline is zeer goed in een hoek te plaatsen. Met een afmeting van maar liefst 320 x 220 cm biedt deze trampoline optimaal springplezier. Met een extra brede en dikke beschermrand is dit een zeer veilig model voor jong en oud.

De ronde trampolines

Er wordt vaak voor een rond model gekozen. Niet zo vreemd, deze vorm leent zich uitstekend tot het oefenen van diverse sprongen. Ook is de ronde Berg trampoline mooi op een grasveld te plaatsen. Het vormt het middelpunt van de tuin. Deze Berg trampolines zijn leverbaar in verschillende diameters, variërend van 180 tot 300 cm. Daarnaast is er het ovale model, ideaal voor mensen die niet kunnen kiezen tussen een vierkante of ronde Berg trampoline.

Het gemak van een inground trampoline

Wil je een trampoline die niet zichtbaar aanwezig is? De inground trampoline plaats je op gelijke hoogte met het gras. Hierdoor is deze onopvallend aanwezig en gemakkelijk te betreden. Dankzij het unieke Berg airflow springdoek ervaar je een grote veerkracht. Het gepantserde frame is uitermate sterk, mede dankzij de grote wanddikte en beschermende zwarte poedercoat laag. De speciale veren zorgen voor een grote sprongkracht. Ook aan veiligheid is gedacht, deze Berg trampoline is voorzien van beschermrand van 30 mm dik.

Waarom kiezen voor de Berg trampoline?

We hebben laten zien dat Berg een groot assortiment trampolines heeft. Daarnaast staat het merk bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Het roestbestendige en gegalvaniseerde frame gaat jarenlang mee. Hierdoor kan het buiten blijven staan, zelfs in de winterperiode. Er is veel aandacht besteed aan de vering. De goldspring talent veren bieden veel springplezier. Deze speciale veren tref je op iedere Berg trampoline aan.

Iedere trampoline, met uitzondering van de inground, is voorzien van speciaal safety net. Deze bevestig je met stevige stalen klemmen rondom de trampoline. Dit net beschermt het kind tegen vallen. De ingang van het net is zelfsluitend en daardoor extra veilig. Om de palen van het net is dik schuim bevestigd. Hierdoor gebeuren er geen vervelende ongelukken. De stevige constructie biedt het beste op het gebied van springplezier.

Een trampoline kopen

Dat wij enthousiast zijn over de Berg trampoline, dat mag wel duidelijk zijn. Veel consumenten hebben de keus gemaakt voor dit merk. Heel Nederland springt, dat blijkt wel uit de vele Berg trampolines die in achtertuin of op grasveldjes staan. Kwaliteit, een mooie afwerking en optimale veiligheid: dat is de Berg trampoline. Deze trampolines vind je in het assortiment van Betuws Buitenspeelgoed.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »