De leukste kinderschommel

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0

Veilige kinderschommels van de hoogste kwaliteit, daar is je kind uren zoet mee. Schommels zijn niet alleen leuk voor de hele kleintjes, ook oudere kinderen beleven er veel plezier aan. Hoe hoger ze gaan, hoe spannender het wordt. Of gewoon lekker wegdromen bij heen en weer wiegen op de kinderschommel. Betuws Buitenspeelgoed levert schommels in alle soorten en maten, voor elk kind. We beginnen met de kleine dreumes of peuter. Wie is niet begonnen op een houten hobbelpaard? We hebben de moderne versie van het ouderwets hobbelpaard in ons assortiment. Zeer stabiel en veilig in gebruik. Het leuke aan deze kinderschommel is dat er twee tot drie kinderen tegelijk op kunnen. Daarnaast is het moderne hobbelpaard geschikt voor kinderen van 2 tot en met 10 jaar. De hobbelschommel taps is een kinderschommel voor alle leeftijden. Ook hier kunnen meerdere kinderen op. Het design doet denken aan een boot. Voor stoere piraten die alles aandurven.

Kinderschommel in de tuin

Een grasveld, kunstgras of rubber tegels, met een kinderschommel is de tuin helemaal af. Betuws Buitenspeelgoed heeft de leukste kinderschommels geselecteerd. Het vrolijke kleurgebruik van de Hudora kinderschommel valt direct op. Deze kinderschommel is verkrijgbaar met enkel schommelzitje, of de bredere variant met kinderschommel en gondelzitje. De gondel is zeer geschikt voor het jongere kind, terwijl het oudere kind lekker hoog kan zwieren op zijn eigen schommel. Kettler is herkenbaar aan zijn oranje en lichtgroene kleuren. Deze passen perfect in de tuin en vallen met het oog op veiligheid toch voldoende op. Ook Kettler biedt zowel de enkele of dubbele schommel aan. Daarnaast hebben wij de Vario 4 in ons assortiment opgenomen. Met maar liefst 3 schommel elementen is het elke dag feest in de tuin.

Houten buitenspeelgoed met kinderschommel

De droom van ieder kind, een houten speelhuis op hoge poten. Klauter naar boven via de veilige trap. Geniet op de veranda van het uitzicht en zoef via de glijbaan weer naar beneden. Aan de zijkant bevinden zich één of twee kinderschommels. Leuk voor kinderen van alle leeftijden. Spelen met broertje of zusje, of samen met vriendjes. Daarnaast hebben we nog andere houten speeltoestellen in ons assortiment. De houten Jungle gym kinderschommel met glijbaan neemt niet veel ruimte in beslag en weet het kind toch uit te dagen. De tuin kindvriendelijk en speels inrichten? De Step to play up Gym is een fantasierijk ontwerp voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Niet alleen leuk voor ouders en gastouders, maar ook een aanwinst voor de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf.
 

Zorg altijd voor maximale veiligheid. Zet de kinderschommel volgens de gebruiksaanwijzing in elkaar, of laat dit verzorgen door Betuws Buitenspeelgoed. Plaats de kinderschommel in een veilige omgeving. De ondergrond en bodem in de omgeving van de kinderschommel heeft bij voorkeur een dempende werking. Dit kan bereikt worden met rubber tegels. Controleer de kinderschommel jaarlijks. Het houten speeltoestel moet regelmatig gebeitst of gelakt worden. Hiermee wordt houtrot voorkomen. Toe aan verandering? Bestel dan een van de vele kinderschommel accessoires van Betuws Buitenspeelgoed.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »