Intex lounge zwembad

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0

Ben je op zoek naar een zwembad, dan kom je al snel bij het Intex lounge zwembad uit. Niet zo vreemd, Intex is een groot merk op het gebied van zwembaden en opblaasartikelen. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in Roosendaal, Praag en andere landen. Het Intex lounge zwembad is altijd van de hoogste kwaliteit. Dankzij eigen fabrieken in zuid-China weten ze het zwembad tegen een lage prijs aan te bieden. Het Intex lounge zwembad is in verschillende afmetingen verkrijgbaar bij Betuws Buitenspeelgoed.

Opblaasbaar Intex lounge zwembad

Op het gebied van zwembaden biedt Intex twee oplossingen. Zo is er het frame zwembad en het opblaasbaar zwembad. Bij dit laatste model heb je de keuze uit Easy set baden of losse opblaasbare zwembaden. Betuws Buitenspeelgoed heeft de beste opblaasbare zwembaden in het assortiment opgenomen. Kies voor het Intex zwembad compleet met filterpomp, dit biedt het grootste gebruiksgemak. De bijgeleverde krachtige filterpomp heeft een doorloopsnelheid van 2271 liter per uur. Hiermee houd je het water goed zuiver.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, voor minder dan €90 heb je het grootste Intex Lounge zwembad compleet met filterpomp. Ondanks de lage prijs blijft Intex de kwaliteit waarborgen. Het zwembad wordt dan ook geleverd inclusief fabrieksgarantie.

Intex Easy set zonder pomp

Een filterpomp is niet altijd noodzakelijk. Het kleinere lounge zwembad van Intex kan prima zonder pomp, mits deze niet te lang blijft staan. Het is eventueel mogelijk om het water handmatig te verversen. Voor het grootste gebruikgemaakt raden we toch een filterpomp aan, uiteraard ook bij ons verkrijgbaar. Het Intex Easy set zwembad bestaat uit twee laags pvc met gerasterde binnenlaag. Hiermee ben je verzekerd van een lange levensduur. Aansluitingen voor de filterpomp zijn bij het zwembad aanwezig.

Zwembad voor kinderen

Speciaal voor kinderen hebben we het lounge zwembad in vrolijk design. Hierbij heb je de keuze uit een opblaasbaar zwembad Cars, Planes of Hello Kitty. Het Intex lounge zwembad voor kinderen bestaat uit een stevige rand van drie ringen. Deze is zeer eenvoudig en snel op te zetten. De modellen Cars en Hello Kitty hebben een hoogte van 51 centimeter. Dit Intex lounge zwembad bestaat uit tweelaags pvc met een nylon tussenlaag. Hiermee biedt het voldoende stevigheid en een lange levensduur.

Opzetten van het Intex zwembad

Kies altijd voor een vlakke oppervlakte zoals het terras of het gazon. Vermijd hoogteverschillen, zodat het water niet naar een kant helt. Het is belangrijk om de bodem van het zwembad goed te beschermen. Verwijder scherpe voorwerpen waaronder stenen. Maak eventueel gebruik van een grondzeil. Houd een ruimte van 1 tot 2 meter rondom het Intex lounge zwembad aan. Zo blijft er voldoende ruimte over voor het plaatsen van de filterpomp, een zwembadtrapje af accessoires.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »