Kunstgras kopen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0

Steeds meer mensen kiezen kunstgras voor de tuin, het terras, balkon of speelveld. Kunstgras biedt vele voordelen ten opzichte van een echt gazon. Naast het feit dat een kunstgazon onderhoudsvriendelijk en duurzaam is, bespaart het ook nog eens kosten op de lange termijn. Kunstgras kopen is daarom een goede overweging bij het herinrichten van de tuin of terras.

Kunstgras kopen met een natuurlijke uitstraling

De moderne kunstgrassen zijn nagenoeg niet van echt te onderscheiden. Veel soorten zijn voorzien van echte mosdraadjes tussen de vezels. Dit zorgt niet alleen voor een natuurlijke uitstraling maar ook voor een stevige structuur van de vezels. Hierdoor worden de vezels telkens weer mooi terug geduwd. Dit maakt een kunststof gazon zeer geschikt voor intensief gebruik waaronder kinderspeelplaats, sportveld of terras. Voor de beursstand zijn er speciale kunstgrassen met een korte pool.

Onderhoudsvriendelijk kunstgras kopen

Een van de meest belangrijke voordelen is het feit dat kunstgras onderhoudsvriendelijk is. Nooit meer gras maaien of besproeien, het gazon blijft altijd mooi groen. Kale plekken in het gras behoren tot de verleden tijd.

Overal toepasbaar

Kunstgras kopen voor balkon, overkapping of beursstand, het kunstgras kent vele toepassingen. Doordat het niet afhankelijk is van zonlicht en water kan dit overal worden aangelegd. Voor gebruik binnenshuis of op beurzen zijn er brandvertragende kunstgrasmatten. Deze zijn extra veilig in gebruik.

Veilig voor kinderen en dieren

Kunstgras kopen wanneer je kinderen hebt vormt geen enkele belemmering. De kunstgrassen voldoen aan dezelfde strenge kwaliteitseisen als speelgoed. Kinderen kunnen onbeperkt op het gazon spelen zonder dat er kale plekken of oneffenheden ontstaan. Daarnaast kun je kunstgras kopen wanneer je een hond hebt. Doet de hond zijn behoefte op het gazon, dan ontstaan er geen vale plekken. Uit hygiënisch oogpunt is het wel raadzaam om dit goed weg te spoelen.

Kunstgras kopen is kostenbesparend

Het onderhoud van een echt gazon vraagt veel tijd en brengt de nodige kosten met zich mee. Regelmatig opnieuw inzaaien, bijmesten en besproeien is niet te voorkomen. Met kunstgras heb je geen omkijken naar het onderhoud. Op de lange termijn bespaart dit aanzienlijk in de kosten. Kunstgras kopen is dan ook een duurzame investering.

Aanschaf en aanleg

Online kunstgras kopen kan bij Betuws Buitenspeelgoed. We hebben verschillende kunstgrassen in ons assortiment. Deze zijn in veel situaties toepasbaar. Maak een keuze uit één van de niet van echt te onderscheiden kunstgrassen of kom ze bekijken in onze showroom te Tiel. Deze worden bij je thuis of het bedrijf afgeleverd. Zie je het niet zitten om het kunstgras zelf aan te leggen? Betuws Buitenspeelgoed heeft een ruime ervaring met de aanleg van kunstgras, zowel in de tuin, speelplaats, sportveld of terras. Graag zijn we je hierbij van dienst.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »