Zwembad Intex

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0

Een van de bekendste merken in de zomer is het zwembad Intex. Dit merk wordt in vrijwel iedere tuin gezien, en dat heeft een reden. Intex heeft een aantal grote fabrieken in China, waar de beste producten gemaakt worden. In deze fabrieken wordt het zwembad Intex uitvoerig getest en worden opblaasartikelen eerst opgeblazen om de kwaliteit te beoordelen. Daarna worden deze verpakt en verzonden. Intex is gevestigd in Hong Kong, Los Angeles en Londen en heeft een uitgebreide klantenservice.

Verschillende varianten van het zwembad Intex

Het merk heeft voor elk wat wils, er is een ruime keuze met betrekking tot het Intex zwembad. Zo hebben ze de Intex Easy set pool, Metal frame pool, Prism frame pool en Ultra frame Pool. In Nederland worden de Easy set pool en het zwembad Metal frame het vaakst verkocht.

De Easy set pool is een opblaasbaar zwembad van hoge kwaliteit. Deze is gemakkelijk op te zetten en gebruiksvriendelijk. Met zijn ruime afmeting biedt dit opblaasbare zwembad ruimte aan vier tot zes personen. Het voordeel van dit zwembad is de duurzaamheid, stevigheid en uitstekende bescherming tegen krassen. Het zwembad is snel opgezet, vaak in 10 tot 15 minuten. Het is minder stabiel dan het zwembad met metalen frame. Toch kan bij dit zwembad gebruik worden gemaakt van een filterpomp, iets dat niet bij elk oplaadbare zwembad mogelijk is.

Zwembad Intex met metalen frame

Dit zwembad Intex is voorzien van roestvrijstalen metalen frame. Het is duurzaam en heeft een lange levensduur. Het is een zwembad dat in vrijwel iedere tuin past dankzij de stabiele basis. Het opzetten van dit zwembad neemt 30 tot 45 minuten in beslag, bij voorkeur met twee personen. Het zwembad is zeer goed bestand tegen krassen, stoten en het wat zwaardere gebruik. Het frame is zeer sterk en stabiel, zelfs na een aantal jaar. Deze zwembaden zijn voorzien van filterpomp aansluiting, die desgewenst bijgeleverd wordt.

Afmeting van het zwembad Intex

Zowel het opblaasbare als het metalen frame zwembad zijn in langwerpige of ronde vorm verkrijgbaar. Voor de smalle tuin is een langwerpig zwembad zeker aan te raden, terwijl het ronde zwembad mooi op een grasveld staat.

Beide modellen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, waarbij een doorsnede voor het ronde zwembad van 244 tot 366 centimeter het meest verkocht wordt. Het langwerpige zwembad is ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar, maar 220 tot 300 centimeter lengte is een veel verkochte maat.

Overigens is er ook een zwembad Intex voor kinderen verkrijgbaar. Er zijn diverse modellen in, zo is er het opblaasbare zwembad met een hoogte van 48 centimeter en een doorsnede van 168 centimeter. Intex houdt rekening met de hele familie met hun loungezwembad. Dit zwembad Intex heeft een royale afmeting met in de hoeken zitstoelen en bekerhouders. Dat is optimaal genieten voor het hele gezin.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »