Zwembad kinderen maakt zwemmen veel leuker

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0

Op zoek naar een zwembad? Kinderen weten precies wat ze leuk vinden. Zwemmen is een van de favoriete bezigheden tijdens de warme zomermaanden. Lekker spetteren met water of een frisse duik nemen, afkoelen kan ontzettend leuk zijn. Het zwembad kinderen is afgestemd op de leeftijd van het kind. Zo kan het op een veilige manier zwemmen. Ook het jonge kind kan op deze manier kennismaken met water. Al onze zwembaden passen dankzij de aangepaste afmeting in de achtertuin, op het grasveld of het erf.

Spelenderwijs leren zwemmen: de baby

Het is goed om het jonge kind te leren zwemmen. De meeste kinderen volgen zwemles vanaf een jaar of 4. Tijdens de zwemles leert een kind zichzelf redden in het water. Belangrijk, toch biedt zwemmen ook de nodige ontspanning. Samen met andere kinderen of alleen in het water spelen, water heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen van alle leeftijden.

Speciaal voor de allerkleinsten is er het zwembad kinderen. Deze is verkrijgbaar in het model van een krokodil, schildpad of zelfs een heus kasteel. Een zwembad waar kinderen iedere dag in willen zitten, daar maak je ze blij mee. Deze zwembaden zijn eenvoudig op te zetten en af te breken. Ideaal op het grasveld, de harde ondergrond of om mee te nemen naar de camping. Daarom is het zwembad kinderen verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Kies voor een compact model of een luxe uitvoering, er is hier veel keus in.

Zwembad kinderen voor jongens of meisjes

De moderne kinderzwembaden zijn gelukkig niet meer zo saai als vroeger. Er is veel gekeken naar wat kinderen willen. Vrolijke kleuren maar ook bekende afbeeldingen of figuren, hier is goed over nagedacht. Zo is er het zwembad voor kinderen in het thema Frozen, Cars of Dino. Uiteraard zijn er ook andere thema’s verkrijgbaar. Dit zijn de leukste zwembaden om cadeau te geven of om het kind mee te verrassen.

Het praktische zwembad

Belangrijk is dat het zwembad kinderen goed wordt afgestemd op de leeftijd en lengte van het kind. Het kind moet op de bodem kunnen zitten zonder dat de mond en neus onder water komen. Voor de veiligheid is het aan te raden dat de waterlijn tot de borstkast komt. Er zijn zowel ronde als vierkante modellen verkrijgbaar. Het ronde zwembad biedt de mogelijkheid om rondjes te zwemmen. Het vierkante of langwerpige model is eenvoudiger in een hoek te plaatsen.

Kijk ook goed naar het materiaal. Het opblaasbare zwembad is zeer snel op te zetten. Bovendien heeft deze zachte randen, ideaal voor spelende kinderen. Ook is er het zwembad voor kinderen met een harde wand of een frame. Deze zwembaden zijn stevig en kennen een lange levensduur. Mensen met huisdieren kiezen liever voor dit model, zodat het huisdier het zwembad niet kapot kan maken.

Hoge kwaliteit tegen voordelige prijzen

Ga voor de beste kwaliteit. Intex is de grootste zwembadspecialist in Nederland en België. Dit merk bewijst dat goedkoop heel goed samengaat met een hoge kwaliteit. Het zwembad kinderen van Intex is verkrijgbaar vanaf €6. Kinderzwembaden passen dan ook binnen elk budget.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »