Etan

Bij aankoop van een ronde Hi-Flyer trampoline in de actieperiode ontvangt u 2 gratis toegangskaarten voor BestZoo. Kom oog in oog te staan met dieren van over de hele wereld! Apen uit Zuid Amerika, Panters uit Azië, Buideldieren uit Australië en niet te vergeten, ijsvogeltjes uit Europa! In BestZOO zijn enkele echte pareltjes te zien, die bijna in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn, zoals: puma’s, tamandua's en wallaroes.

BestZOO is uitermate geschikt voor de kleinere onder ons! Het park is niet te groot en overzichtelijk, de dieren zijn van dichtbij te zien en er is een grote speeltuin en een kinderboerderij waar ze lekker kunnen ravotten en dat terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje cappuccino!

Actievoorwaarden

  • De actieperiode loopt van 15 t/m 30 april 2016
  • De actie is geldig bij aankoop van een ronde Hi-Flyer trampoline (1,80m, 2,50m, 3,00m, 3,70m en 4,30m) of een ronde Inground Hi-Flyer (2,50m, 3,00m, 3,70m en 4,30m).
  • Stuur na aankoop van een trampoline in de actieperiode via deze actiepagina uw gegevens in en ontvang 2 gratis toegangskaarten. Aanvragen van de toegangskaarten dient binnen 2 weken na aankoop van de trampoline te geschieden.
  • Mail onderstaande gegevens naar [email protected] en ontvang na max. 3 dagen de gratis toegangskaarten in uw mailbox
    1. Naam
    2. Emailadres en of je graag acties van Etan in je mailbox wil ontvangen
    3. (Kopie van) de aankoopbon

Kijk je ogen uit bij BestZooEtan is opgericht in 1988 en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de grotere spelers op de Europese markt. Het bedrijf staat dan ook bekend als een specialist in de markt. Haar ruime ervaring en goede vakkennis zorgt ervoor dat u verzekerd bent van de beste service.

Naast trampolines is Etan ook gespecialiseerd in kunstgras, voetbaltafels, tafeltennistafels, airhockeytafels, pooltafels, sjoelbakken, voetbalgoals, bolderkarren, springkussens en basketbal units. Voor iedere productgroep is een breed assortiment aan producten te verkrijgen inclusief de accessoires zodat u zeker bent van een product dat aan uw wensen voldoet. Het is belangrijk dat er een juiste mix is van veiligheid, springplezier, kwaliteit en prijs. Daarom levert Etan alleen kwaliteit, zowel in de topmerken als in de budgetmerken.

Etan
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »