Jungle Gym

WELKOM BUITEN!

Vind hier de leukste houten speeltoestellenspeelhuisjes en schommels in alle soorten en maten. Met de extra modules en accessoires kan elk speeltoestel nog verder worden uitgebreid om de wensen van jouw kind(eren) te vervullen.

ACTIEF SPELEN

Klim - spring - ren - lach – race – schommel en glij! Het gaat helemaal vanzelf met Jungle Gym houten speeltoestellen met glijbaan. Het is onze passie om innovatieve speel- en schommelsets voor buiten te ontwerpen en produceren die de ontwikkeling van kinderen stimuleren; houten speelhuisjes die de fantasie prikkelen, avontuurlijke klimrekken die kracht ontwikkelen, bruggen die het evenwicht uitdagen en schommelaccessoires die motorische én sociale vaardigheden bevorderen.

JE EIGEN SPEELTOESTEL ONTWERPEN

Naast alle kant-en-klare speeltoestellen met glijbaan en schommelsets, kun je met de Playground Planner ook je eigen droomschommel, klimrek of speelhuis met module samenstellen, helemaal aangepast aan jullie persoonlijke voorkeuren en beschikbare ruimte. Kies bijvoorbeeld een dubbele of enkele schommelpicknicktafel,marktkraam, brug of klimrek en maak het af met een telescoop en de ‘Talking Tube’; een flexibele buis met bloemvormige luidsprekers die werken als een bliktelefoon. Extra buitenspeelgoed en accessoires zoals verschillende schommelzitjes, babyschommels, glijbanen in vele kleuren, touwladders en brandweerpalen vind je hier.

100% GECERTIFICEERDE VEILIGHEID

Jungle Gym is Europa's toonaangevende producent van veilige buitenspeeltoestellen. Ons team van ontwerpers ontwikkelt de klimtoestellen die aan de strengste veiligheidsvoorschriften voldoen, van hoge kwaliteit geïmpregneerd naaldhout. Alle Jungle Gym speeltoestellen worden continu getest en gecontroleerd door een geaccrediteerde inspectiebedrijf (DEKRA) en Jungle Gym is daarmee het enige merk in Europa met de officiële GS certificering voor particuliere speeltoestellen (hoera!). Daarnaast bevat elke Jungle Gym houten speelhuisje, schommel of klimrek speciaal ontwikkelde componenten om de veiligheid te maximaliseren; metalen trapsporten met antislip coating en rozetten, Bumper Pads en Cubes, bout-afwerkdoppenstevige handgrepenzandbaknet en grondankers behoren tot de standaard uitrusting van een veilig Jungle Gym houten speeltoestel.

Waarschuwingen. Alleen voor huishoudelijk gebruik. Alleen voor gebruik buitenshuis. Niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar.

BUITENSPEELPLEZIER VOOR THUIS

Jungle Gym speeltoestellen zijn gecertificeerd voor particulier gebruik (EN-71). Speeltoestellen voor campings, sportclubs, restaurants, kinderdagverblijven, scholen, publieke ruimtes etc. worden beschouwd als openbaar gebruik en moeten worden gecertificeerd volgens een andere norm: EN-1176. Onze andere Van de makers van Jungle Gym is er de productlijn Hy-Land die een assortiment professionele speeltoestellen biedt voor openbaar gebruik en EN-1176 gecertificeerd is.

Jungle Gym
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »