Sunfighters

Een Sunfighters schaduwdoek of wavesail

Het is heerlijk om met enige regelmaat even in de zon te gaan zitten en fijn tot rust te komen. Echter, is teveel in de zon zitten niet goed voor jouw gezondheid. Met de schaduw oplossingen van Sunfighters creëer je een mooie en gezellige schaduwplek in jouw tuin of op het terras. Niet alleen mooi om te zien, maar zeker ook functioneel. Sunfighters beschermt je tegen de schadelijke UV straling en biedt door haar uitgebreide assortiment schaduwdoeken en harmonicadoeken (wavesail) voor bijna iedereen een oplossing. Ons doel is om die oplossing stijlvol en duurzaam te laten zijn zodat je nog meer plezier beleeft aan het buiten zijn.

Over Sunfighters Tiel

Sunfighters schaduwdoeken zijn tien jaar geleden geïntroduceerd in Nederland. Waar in eerste instantie gedacht werd aan een rage, blijkt het inmiddels een geliefde en welkome structurele oplossing voor de sterk wisselende invloeden van de zon in ons land. Met veel passie en enthousiasme creëren we vanuit Doetinchem stijlvolle, praktische en werkzame oplossingen tegen de onwenselijke Uv-straling van de zon. Het schaduwdoek is multifunctioneel te gebruiken en het is ons streven om oplossingen te maken waar je lang van kunt genieten en die doen waarvoor ze gemaakt zijn. Wij zorgen dat je meer en langer kunt genieten van jouw tuin, terras, vijver, kinderdagverblijf en serre. Live Enjoy Outside!

Kwalitatief goede materialen

Sunfighters heeft twee varianten schaduwdoeken. Een waterdoorlatende en een waterdichte variant. Beide soorten beschermen je tegen de schadelijke Uv-straling. Onze waterdoorlatende schaduwdoeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek, 280 gram m2. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig. Sunfighters waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van fijn polyester weefsel, 200 gram m2. Dit weefsel is behandeld met speciale Uv-remmers en een coating die ervoor zorgt dat jouw Sunfighters doek waterdicht is. Op deze manier kun je ook tijdens een bui buiten blijven zitten. We gebruiken robuuste en duurzame materialen voor onze doeken.

Maatwerk mogelijk

Kun je jouw wensen niet kwijt in onze standaard maten? Dan bieden wij de mogelijkheid om een maatwerk doek te maken. We gebruiken dezelfde materialen als voor onze standaard doeken. 

Sunfighters
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »