Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed voor urenlang speelplezier, daar maakt u elk kind blij mee. We hebben een breed assortiment speelgoed voor buiten van de beste kwaliteit, geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Van een voetbaldoel tot complete speelhuisjes en speeltorens, je vindt het allemaal bij Betuws Buitenspeelgoed.

Kruiwagens, driewielers en skelters

Vervoersmiddelen hebben een enorme aantrekkingskracht op jonge kinderen. Wanneer het kind net kan lopen zal het al druk in de weer zijn met de Kettler kinderkruiwagen. Dit buitenspeelgoed wordt geleverd inclusief zandspeelgoed, waarmee het kind urenlang zoet is. Voor de allerkleinsten hebben we loopfietsen en driewielers in het assortiment. Hiermee is de peuter goed op weg naar zijn eigen mobiliteit. De driewielers zijn voorzien van hoogwaardig frame en een hoge kantelveiligheid. Met een handrem en kiepbare zandbak is dit het ideale vervoer voor de jonge ontdekker. Uiteraard hebben we ook fietsen en skelters in ons assortiment, het buitenspeelgoed voor kinderen van verschillende leeftijden. Deze zijn onderverdeeld in verschillende leeftijdscategorieën.

Sportief buitenspeelgoed

Kinderen rennen en stoeien graag, daarom hebben we sportief buitenspeelgoed in ons assortiment. Het voetbaldoel is zeer geschikt voor stoere jongens en meisjes die van een potje voetbal houden. Daarnaast hebben we de air hockeytafel en voetbaltafel, het ideale buitenspeelgoed tijdens feesten en partijen. Plaats dit onder een afdak of in de garage, en je hoort de kinderen niet meer. In de categorie sport en spel hebben we buitenspeelgoed voor een sportieve dag, kinderfeestje of tijdens de vakanties. Maak kinderen blij met het leukste buitenspeelgoed van Betuws Buitenspeelgoed.

Waterpret met buitenspeelgoed

Van een haaienzwembad tot een krabzandtafel, we hebben leuk buitenspeelgoed voor de allerkleinsten. Laat ze spelen met zand of water en de wereld om hen heen ontdekken. Voor nog meer waterpret hebben we buitenspeelgoed in de vorm van een luchtbed, watertafel of opblaasbaar speelgoed. Dit buitenspeelgoed zorgt voor veel plezier tijdens zomerse dagen.

Springkussens buitenspeelgoed

Een springkussen doet het altijd goed, of dit nu tijdens een feestje of voor elke dag is. We hebben diverse modellen van dit buitenspeelgoed in ons assortiment. Zo hebben we de Jungle Fun, het mini Waterpark of de Splash Wave, voor uren waterpret en speelplezier. Dit speelgoed wordt geleverd inclusief accessoires zoals een blower, haringen en reparatieset.

Nog meer buitenspeelgoed voor kinderen

We raken maar niet uitgepraat over buitenspeelgoed, we hebben nog veel meer producten. De hobbelschommels zijn geschikt voor kinderen van 1 jaar tot maximaal 3 volwassenen van elk 150 kilo. Dit is leuk speelgoed voor iedereen. Daarnaast hebben we diverse zandbakken, van zandtafel tot Axi zandbak met handig sluitsysteem. Buitenspeelgoed om te klimmen, glijden of klauteren, ook dat hebben we in ons assortiment. Een sportief duikelrek of een carrouselwip, een glijbaan of boomhut, bij ons vindt u het leukste speelgoed voor buiten.

Ook aan schommels en speelhuisjes ontbreekt het bij ons niet. Voor de allerkleinsten tot stoere tieners, ons buitenspeelgoed is geschikt voor kleine en grote tuinen. Met ons buitenspeelgoed maakt u elk kind gelukkig.

Buitenspeelgoed
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »