Douglas Schommel voor groot en klein

Uren speelplezier met een Douglas schommel

Kinderen houden van buiten spelen en schommelen. Rustig heen en weer zwieren of zo hoog mogelijk gaan. Een schommel mag niet ontbreken in de kindvriendelijke tuin. Omdat iedere tuin anders is, vind je bij Betuws Buitenspeelgoed de schommel in verschillende afmetingen. Een toestel met één zitje, twee of zelfs drie, voor iedere situatie is een oplossing. Voor het jonge kind hebben we prachtige hobbelschommels en hobbelpaarden geselecteerd. Dit speelgoed is geschikt voor kinderen van 2 tot en met 10 jaar. Een hobbelschommel voor volwassenen, kan dat? Ja! De hobbel schommel Maxi is geschikt voor 3 tot wel zes volwassenen. Schommelen is immers leuk voor iedereen.

We hebben bekende merken schommels in ons assortiment waaronder Hudora, Ketler en Axi. Kwaliteit en veiligheid staan voorop. Een schommel biedt jarenlang speelplezier. Bij een meegroei schommel is het schommelzitje eenvoudig te vervangen. Bovendien tover je het buitenspeeltoestel snel om. Vervang het schommelzitje bijvoorbeeld voor een gondel, nestschommel of Amerikaanse wip. Door regelmatig de zitjes te vervangen blijft het kind het speeltoestel uitdagend vinden. Zo heeft zoon of dochter soms wel 10 tot 15 jaar lang plezier van de schommel.

Veilige Douglas schommel voor jong en oud

Let bij het gebruik van de Douglas schommel goed op de veiligheid. Plaats de schommel stevig op de ondergrond. Soms is het beter het speeltoestel in beton te storten. Zorg voor een zachte landingsplaats. Dit kan met behulp van kunstgras of rubber tegels. Hiermee worden nare ongelukjes voorkomen. Kleine kinderen rennen soms ongecontroleerd rond. Let hierop wanneer een ander kind aan het schommelen is. Plaats eventueel een hekje om het speeltoestel. Dit is wel zo veilig voor de allerkleinsten. Ditzelfde geldt voor huisdieren. Ze hebben vaak niet in de gaten wat de gevolgen zijn.

Koop je een van de prachtige moderne schommelpaarden of hobbel schommel: deze zijn nog veiliger in gebruik. Let wel op met rondlopende kleine kinderen en huisdieren. Zorg dat deze niet in de directe omgeving van het hobbelpaard komen. Het is natuurlijk vervelend als er een ongelukje gebeurd. Laat hele jonge kinderen niet alleen op een schommel spelen. Bij Betuws Buitenspeelgoed vind je speciale schommelzitjes voor baby's. Deze omsluiten het kind en geven de nodige ondersteuning. Ook het schommelnet is veilig en zeer ontspannend voor jonge kinderen.

Verras het kind met een eigen Douglas schommel

Niet iedereen woont in de buurt van een speeltuin. Vaak wil je het kind hier ook niet alleen naar toe laten gaan. Bovendien weet je niet hoe schoon en veilig een gemeentelijke speeltuin is. Met een eigen Douglas schommel in de tuin kan zoon of dochter altijd veilig spelen. Lekker in zijn eigen vertrouwde omgeving. Koop een hobbel schommel, schommeltoestel of compleet speeltoestel. Waar je ook voor kiest, Betuws Buitenspeelgoed heeft rekening gehouden met zowel de kleine als grote tuin. Ook mensen met alleen een balkon of dakterras kunnen hun kind een leuke schommel bieden. De hobbelschommel mini is geschikt voor kinderen tot 3 jaar. Met een lengte van 1 meter past deze op ieder balkon. Daarnaast zijn er diverse andere afmetingen verkrijgbaar.

Douglas Schommel voor groot en klein
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »