Loopfiets

Een loopfiets is de perfecte opstap naar een gewone kinderfiets. Kinderen met een loopfiets leren later veel sneller echt fietsen. Loopfietsen groeien nog steeds aan populariteit. Niet alleen leert de peuter hier zijn evenwicht goed onder controle te krijgen, ook geeft het een veilig gevoel. Voor het kind biedt deze fiets een snelle manier van voortbewegen. Voor ouders geeft het ook meer bewegingsvrijheid. Betuws Buitenspeelgoed heeft een aantal mooie loopfietsen in het assortiment. Kies de kleur die bij het kind past.

Loopfiets van Berg biky

Het merk Berg staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit skelters, trampolines en loopfietsen. Berg heeft loopfietsen in drie verschillende kleuren uitgebracht. Het eerste model is een stoere jongens loopfiets in grijs, mooi afgewerkt met opvallend oranje velgen en oranje accenten. Liefhebbers van John Deere beleven veel plezier met de Berg John Deere biky. De kenmerkend groen met gele kleuren zijn aanwezig, net als het logo van John Deere. Ook aan meisjes is gedacht met de Berg biky White. De opvallend roze velgen geven het geheel een lieflijke uitstraling.

Kwaliteit tegen een voordelige prijs, dat is de loopfiets van Berg. Hierdoor passen de loopfietsen binnen elk budget. Leuk om cadeau te geven voor de verjaardag, maar ook voor het doopsel, met kerst of een bijzondere gebeurtenis. Ieder kind verdient een loopfiets, dat een gevoel van vrijheid geeft.

Vanaf welke leeftijd een loopfiets?

Veel ouders vragen zich af vanaf welke leeftijd het kind een loopfiets kan gebruiken. De loopfietsen in het assortiment van Betuws Buitenspeelgoed zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud. Het gemiddelde kind stapt over op een gewone kinderfiets wanneer het 4 tot 6 jaar oud is.

De loopfiets biedt niets anders dan voordelen. Zo kan de peuter of kleuter zich over grotere afstanden bewegen. Hierdoor krijgt het kind meer gevoel voor afstand. Belangrijk is dat de loopfiets de motorische ontwikkeling stimuleert. Het kind moet armen en benen tegelijkertijd gebruiken. Dit alles moet in combinatie met het zicht. Het reactievermogen wordt hiermee getest. Het evenwicht verbetert zichtbaar, waardoor de overstap naar een gewone kinderfiets veel gemakkelijker verloopt.

De buggy kan aan de kant: met de loopfiets kan het kind zijn ouders gemakkelijk bijhouden. Dit betekent gezellige wandelingen, samen boodschappen doen of even langs oma.

Veiligheid van de loopfiets

Loopfietsen van Betuws Buitenspeelgoed hebben een lage instap. Dit maakt het voor de peuter eenvoudig om op en af te stappen. Het speciale frame houdt de voetjes op de plaats. Het stuur is voorzien van een beschermhoes, wat de veiligheid ten goede komt. De loopfietsen bestaan uit hoogwaardige materialen, waardoor deze nagenoeg onverwoestbaar zijn. De loopfiets van Berg kan tegen een stootje, hiermee houden ze rekening met intensief gebruik. Laat het kind lekker buiten spelen op een loopfiets van Betuws Buitenspeelgoed.

Loopfiets
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »