Speelhuisjes

De leukste speelhuisjes voor jongens en meisjes

Kinderen vinden het fantastisch wanneer ze over een stekje in huis of bijvoorbeeld in de tuin beschikken waar ze op zichzelf of met vriendjes en vriendinnetjes kunnen vertoeven. Omwille van deze reden kiezen veel ouders er dan ook voor om één van de verschillende speelhuisjes die op de markt zijn terug te vinden in huis te halen. Ben jij eveneens geïnteresseerd in het aankopen van een speelhuisje voor jouw kleine spruit? In dat geval stellen we graag ons uitgebreide assortiment met speelhuisjes aan je voor!

Een ruim assortiment met de leukste speelhuisjes

Wanneer je één of meerdere speelhuisjes wenst in huis te halen voor je kinderen spreekt het voor zich dat je bij voorkeur de mogelijkheid zal willen hebben om een keuze te maken uit een groot aantal verschillende exemplaren. Dat is geen enkel probleem wanneer je er voor kiest om een dergelijk speelhuisje aan te kopen hier bij Betuws Buitenspeelgoed. Wij maken het voor onze klanten dan ook mogelijk om te kiezen voor een exemplaar uit ofwel hout of kunststof. Bovendien zijn er verschillende speelhuisjes beschikbaar die zowel jongens als meisjes zullen weten te waarderen.

Speelhuisjes voor jongens

In ons assortiment met speelhuisjes voor jongens kan je er onder meer voor kiezen om bijvoorbeeld het Axi Speelhuis Max in huis te halen. Andere mogelijkheden zijn het Tuindeco Speelhuisje Pinokkio welke misschien een beetje eenvoudig, maar wel erg aantrekkelijk oogt en bovendien zeer betaalbaar is. Heb je een iets groter budget beschikbaar? In dat geval kan je er voor kiezen om bijvoorbeeld de Axi Arthur of Axi Robin speelhuisjes in huis te halen. Voor welke van deze verschillende speelhuisjes je uiteindelijk ook zal kiezen, je zal steevast merken dat je er je zoontje een echt plezier mee doet!

Speelhuisjes voor meisjes

Het spreekt voor zich dat we niet alleen leuke speelhuisjes hebben voor jongens, maar ook voor meisjes. Wat bijvoorbeeld te denken van het Tuindeco Speelhuisje Sneeuwwitje? Of misschien is je dochtertje wel meer te vinden voor het Axi Speelhuis Lisa of het wat eenvoudigere en daardoor zeer betaalbare Axi Speelhuis Noa? Wil je geen houten speelhuisje, maar wel één van de verschillende kunststof varianten in huis halen? In dat geval kan je onder meer kiezen voor het Step2 Wonderball speelhuis welke bijzonder geschikt is voor de allerkleinsten. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, ook voor meisjes groot en klein zijn er bij ons de leukste speelhuisjes terug te vinden!

Op zoek naar een leuke speelkeuken of werkbank?

Ben je niet meteen te vinden voor het aankopen van één van onze speelhuisjes voor in je tuin? In dat geval kan je er ook nog altijd voor kiezen om een mooie speelkeuken aan te kopen voor je dochtertje of wat bovendien te denken van een stoere werkbank voor je zoontje? Het mag hierbij dan misschien wel niet gaan om speelhuisjes, maar ze zijn minstens even leuk!

Ontdek ook onze accessoires voor speelhuisjes!

Indien je er voor hebt gekozen om één van onze leuke speelhuisjes aan te kopen kan het misschien ook nog interessant zijn om even een kijkje te nemen in ons aanbod met accessoires. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om speelhuisjes uit te rusten met een speciale, leuke brievenbus. Een dergelijke brievenbus zorgt er voor dat je af en toe even post kan geven aan je kinderen en dat vinden ze natuurlijk helemaal fantastisch! Ben je eerder te vinden voor andere accessoires voor speelhuisjes? Geen probleem! Wat bijvoorbeeld te denken van een gepersonaliseerd naambordje en / of een bloemenbak voor speelhuisjes? Ook deze artikelen zijn zonder probleem terug te vinden in het assortiment hier bij Betuws Buitenspeelgoed!

Speelhuisjes
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »