Trampoline

Een trampoline, erg leuk voor in de tuin!

Er zijn zo van die zaken die voor alle kinderen een meerwaarde betekenen voor bijvoorbeeld de tuin waarin ze kunnen spelen. Een trampoline is daar ongetwijfeld één van. Wie een tuin heeft waar kinderen in moeten spelen zal er uiteraard voor willen kiezen om één of meerdere elementen in deze tuin op te nemen waar de kleinsten onder ons zich mee kunnen vermaken. Op dit vlak is het veelal belangrijk om te kiezen voor iets waar je kind gedurende een lange tijd plezier van kan hebben en waar hij samen met vriendjes op of mee kan spelen. In al deze verschillende gevallen vormt een trampoline eigenlijk de perfecte keuze. Door een trampoline in je tuin te plaatsen zal je merken dat je kind de tuin zomaar een behoorlijk stuk aantrekkelijker zal vinden waardoor hij (of zij) eindelijk eens weg kruipt van achter die televisie, computer of tablet. Ook een trampoline in huis halen? Ontdek dan nu ons aanbod!

Welk soort trampoline kopen?

Je zal tijdens het ontdekken van ons trampoline assortiment kunnen vaststellen dat deze verkrijgbaar zijn in tal van verschillende vormen. Het is op dit vlak bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een ronde, maar ook voor een ovale evenals een rechthoekige trampoline. Welke van deze trampolines je uiteindelijk in huis zal halen is niet alleen afhankelijk van de beschikbare ruimte in de tuin, maar ook van de uitstraling waar jij en je kinderen van willen kunnen genieten. In principe is de keuze van het soort trampoline er vooral één die is gebaseerd op persoonlijke voorkeur. Buiten een standaard trampoline die op de grond wordt geplaatst is het ook altijd mogelijk om te kiezen voor een zogenaamde 'inground trampoline'. Een dergelijke trampoline wordt zoals de naam reeds laat vermoeden in de grond geplaatst waardoor ze de uitstraling van je tuin niet of slechts zeer beperkt zal beïnvloeden.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Wanneer je een trampoline wenst te kopen zal je als vanzelfsprekend rekening moeten houden met de plaats in de tuin die hiervoor beschikbaar is. In het assortiment met trampolines hier bij Betuws Buitenspeelgoed is het steeds mogelijk om te kiezen voor een trampoline rond van 180 - 270 centimeter, maar je kan kiezen voor een ronde trampoline van 270 tot 330 centimeter en er zijn zelfs bijzonder grote exemplaren verkrijgbaar van tussen de 330 en 430 centimeter. Heb je slechts een beperkte ruimte voor handen? Kies dan voor een kleine trampoline of kies voor een inground model.

Ook verschillende accessoires voor trampolines verkrijgbaar

Ga je er voor kiezen om een trampoline te bestellen? Kijk dan ook zeker en vast even naar ons aanbod met leuke accessoires! Vooral wanneer je er voor kiest om de trampoline altijd buiten te laten staan is bijvoorbeeld het aankopen van een speciale hoes om deze af te dekken geen overbodige luxe. Wil je het springen op de trampoline voor jouw kinderen nog leuker maken? In dat geval kan je er eveneens voor kiezen om bijvoorbeeld de Etan TopShot Basketbal in huis te halen. Zo kan je kleine vriend of vriendin niet alleen springen, maar tegelijkertijd ook nog een balletje gooien. Heb je er voor gekozen om een echt grote trampoline in huis te halen? In dat geval kan bijvoorbeeld ook een Trampolinetrap een aanrader zijn.

Trampoline
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »