Ronde trampoline

De ronde trampoline daagt ieder kind uit tot bewegen. Springen tot duizelingwekkende hoogte, trampolines hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Niet alleen voor kinderen, ook volwassenen vinden dit een leuke manier van bewegen. De ronde trampoline past in iedere tuin. Deze is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Uiteraard is ieder model voorzien van een safety net. Deze trampolines zijn verkrijgbaar bij Betuws Buitenspeelgoed.

Tot grote hoogte springen

Springen is niet alleen leuk om te doen, deze vorm van bewegen vraagt veel van balans en uithoudingsvermogen. Om de gewrichten te ontlasten is springen op een trampoline een veilige manier van sporten. Trampolines zijn veilig voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Op deze leeftijd zijn de botten sterk genoeg. Dreumesen en peuters mogen alleen onder begeleiding van een volwassene op de ronde trampoline.

Optimale veiligheid

Met ouderwetse trampolines kon wel eens een ongeluk gebeuren. De moderne ronde trampoline voldoet aan alle veiligheidseisen. De poten zorgen voor een hoge stabiliteit en stevigheid. De veren aan de buitenzijde zijn afgedekt, zodat het kind hier niet tussen kan komen. Bij de Exit trampoline is de ruimte tussen de afdekrand en de veren afgesloten door middel van een net. Zo wordt het voor het kind nog moeilijker om bij de veren te komen: hiermee is goed nagedacht over de algemene veiligheid.

De ronde trampoline wordt geleverd inclusief safety net. Dit net wordt om de trampoline geplaatst en zorgt ervoor dat het kind er niet vanaf kan vallen. Doordat het net strakgespannen is, kunnen kinderen er niet in blijven hangen. Kies voor optimale veiligheid, we bieden alleen de beste merken waaronder Berg en Exit.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

De ronde trampoline is geschikt voor de kleine tot grote tuin. Bij Betuws buitenspeelgoed vind je deze in verschillende afmetingen. Het kleinste model heeft een doorsnede van 180 cm. Dit is ideaal voor de kleinere tuin of de binnenplaats. Het maximaal gebruikersgewicht van deze ronde trampoline bedraagt 50 kilogram. Dit geldt ook voor het model met een doorsnede van 240 cm. Het grote model Berg trampoline kan een maximaal gewicht van 70 kilo dragen.

De Berg trampoline is er niet alleen in standaarduitvoering maar ook als comfort ronde trampoline. Deze is roestbestendig en voorzien van springbrackets. Deze zorgen ervoor dat de poten er niet uitvallen wanneer de trampoline wordt opgetild.

De Exit trampoline is verkrijgbaar in grote, indrukwekkende afmetingen. Het kleinste model heeft een diameter van 244 centimeter. Zoek je een grote ronde trampoline, kies dan voor de Exit Silhouette met een diameter van maar liefst 427 cm.

Onderhoud van de ronde trampoline

Trampolines kunnen bijna het hele jaar buiten blijven staan. Het is ook mogelijk de trampoline in de winter buiten te laten staan. De materialen zijn hier goed tegen bestand. Om de levensduur te verlengen raden we het gebruik van een winterhoes aan. Schoonmaken is zeer eenvoudig met behulp van een vochtige doek of afspuiten met de tuinslang.

Het opbouwen van de trampoline gaat het eenvoudigst met twee personen. Spelenderwijs bewegen wordt pas echt leuk met de ronde trampoline van Betuws Buitenspeelgoed.

Ronde trampoline
Lees meer
×

Merk

Afmeting trampoline

Vorm trampoline

Kleur trampoline

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »