Waterpret

De mooiste waterpret beleef je met Betuws Buitenspeelgoed. Voor zomerse dagen, met vrienden of gewoon omdat het kan, we hebben de leukste producten voor waterpret in ons assortiment. Een zwembad in de vorm van een haai of een opblaasbare krokodil: wie durft de uitdaging aan? Voor jong en oud valt er veel waterpret te beleven. Al onze producten zijn van bekende merken en van een uitstekende kwaliteit. Bovendien hebben we producten voor alle leeftijden, ook daar hebben we aan gedacht.

Het opblaasbare zwembad

Van het bekende merk Intex hebben we het opblaasbare zwembad in de vorm van een grappige haai. Dankzij de vormgeving biedt dit zwembad de nodige verkoeling en bescherming tegen de zon. Het zwembad past zeer goed op een zachte ondergrond. Een andere aanrader is het Intex kinderzwembad haai met sproeier. Sluit een waterslang op de staart van de haai aan. Hierdoor ontstaat er een leuke speelfontein. Dit kinderzwembad is geschikt voor één tot drie kinderen van 2 tot 6 jaar oud. Waterpret vol uitdaging is het Intex kinderzwembad krokodil. Vanuit de staart sproeit er fris water. Vanuit het zwembad de glijbaan af, dat is nog eens waterpret.

Waterpret met opblaasdieren

Voor op het strand of in het zwembad, met opblaasbare dieren is het volop waterpret. Bij Betuws Buitenspeelgoed vind je altijd wat je zoekt. Van het merk Intex hebben we de opblaasbare haai, rog of krokodil. Voor relaxte waterpret hebben we het Intex Rocking lounge luchtbed. Deze heeft een lengte van maar liefst 1,88 meter.

Waterspeelgoed voor de allerkleinsten

Betuws Buitenspeelgoed biedt nog veel meer waterpret. De Step2 waterspeeltafel is voorzien van twee gescheiden waterbakken, watertoren, bootjes en bekertje. Ook de Step2 Busy Ball watertafel biedt eindeloos waterpret. De ballen katapulteren in het water of rollen door de goot. Dit betekent veel waterpret voor kinderen vanaf 1 jaar. Zowel voor binnen als buitenshuis hebben we ook nog de krab zandtafel in ons assortiment. Deze wordt geleverd inclusief emmertjes, schepjes en deksel. Vul de zandtafel ter afwisseling met water, dit levert gegarandeerd waterpret op.

Voor dagelijks waterpret raak je bij Betuws Buitenspeelgoed niet uitgekeken. Naast de waterspeeltafel hebben we ook nog de waterval. Deze heeft een hoogte van maar liefst 84,5 centimeter. Kinderen kijken gefascineerd toe hoe het water langs de verschillende obstakels naar beneden stroomt.

Waterpret met de waterglijbaan

Kinderen vanaf 3 jaar ervaren veel waterpret met de Happy Hop Double water slide. Deze is geschikt voor twee kinderen vanaf drie jaar oud. Sluit de waterslang op de glijbaan aan, hierdoor sproeit het water via de glijbaan naar beneden. Kinderen klimmen via de klimwand omhoog en laten zich via de glijbaan weer naar beneden glijden. Dat is gegarandeerd waterpret voor iedereen. Voor de grootste waterpret kijk je in het assortiment van Betuws Buitenspeelgoed.

Waterpret
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »