Douglas muurschommel Asterix diverse maten verkrijgbaar

De Douglas muurschommel Asterix, is opgebouwd uit geschaafde Douglas-balken (splintervrij). De staanders zijn behandeld voor een langere levensduur. Gegarandeerd veel schommelplezier ! Exclusief schommelzitjes. Met CE markering !
Artikelnummer:
60.0201
Levertijd:
In overleg, neem eerst contact met ons op.

Verzendkosten

Nederland:
€ 50,00
België:
€ 65,00
€355,00
Incl. btw

SPECIFICATIES:

Breedte: Diverse maten
Hoogte:
 250 cm
(ongeveer 100 cm in de grond)
Staanders: 14,5 cm x 14,5 cm
Schoor: 7 cm x 7 cm

De maten ‘200 cm’ en ‘250 cm’ zijn inclusief 3 schommelhaken. De maten tot 350 worden geleverd inclusief 4 schommelhaken, 400 cm met 6 schommelhaken

CE Markering
Het CE certificaat geeft aan dit dit product voldoet aan wettelijke eisen. Onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EU. Elke schommel zal voorzien worden van een CE markerings plaatje.

Verdubbel het levensduur van het hout
Elke douglas schommel wat de grond in gaat wordt geleverd met een Postsaver. Tijdens het plaatsen wordt 5 cm van de Postsaver boven de grond gelaten en ongeveer 65 cm onder de grond. Doordat de sleeve het vochtgehalte ruim onder de 25% reduceert zullen de organismen welke houtrot veroorzaken niet kunnen leven waardoor de paal in optimale staat blijft.

Veilige afwerking
Deze Douglas schommels worden veilig afgewerkt met afdekdoppen om zo volledige veiligheid te bieden.

Kies uw hout behandeling
Deze Douglas schommel geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende oppervlakte behandelingen namelijk, onbehandeld, groen geimpregneerd of 2x zwart gespoten.

Schommelhaak keuze
Bij deze Douglas schommel is het mogelijk om in plaats van dwarsdoorhaken, marathon haken te bestellen. Een marathonhaak maakt schommelen geluidloos doordat de haak voorzien is van kogellagers. Er ontstaat op deze manier geen wrijving van staal op staal en zal het de levensduur drastisch verlengen ten op zichte van een traditionele schommelhaak. Er is keuze uit verschillende aantallen marathon haken die geleverd worden inclusief bevestigingsmateriaal

Ophalen, levering of montage
U kunt deze unieke schommel afhalen of bekijken op ons showroom terrein, laten bezorgen als bouwpakket tot in uw achtertuin of zelfs door ons laten plaatsen. Onze monteurs zullen de schommel op gewenste plek monteren en plaatsen in beton.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »