Comfortpool Filterbollen zijn hét nieuwe filtermedium voor zandfilterpompen

De Comfortpool filterbollen zijn hét nieuwe filter voor zandfilterpompen en een zeer goed alternatief voor filterzand of glasparels.
Artikelnummer:
CP-2912
Levertijd:
Voor 15 uur besteld, eerstvolgende werkdag in huis.
Verzendkosten:
€5,95
€17,50
Incl. btw

De filterbollen hebben een hoge vuilopname en filteren het zwembadwater zeer effectief. Bovendien zijn de bolletjes dankzij hun lichte gewicht een stuk praktischer en makkelijker in gebruik dan filterzand of glasparels: 500 gram filterbollen doet hetzelfde als 18 kg filterzand!

Eenvoudig te reinigen

De Comfortpool filterbollen moeten regelmatig gereinigd worden, om alle vuildeeltjes eruit te spoelen zodat ze vervolgens het zwembadwater weer perfect schoon filteren. Dit reinigen is heel eenvoudig en kan via de het spoelprogramma op de filterpomp, de zogenaamde 'backwash', of met een simpele handwas. Bij normaal gebruik van de filterpomp wordt aanbevolen om de bollen wekelijks te controleren, en indien nodig te reinigen. Door de bolletjes regelmatig te reinigen en jaarlijks 10 à 20% te vervangen zullen de filterbollen jarenlang mee gaan.

Specificaties

  • Merk: Comfortpool
  • Geschikt voor: elk type zandfilterpomp
  • Gewicht: 500 gram

Benodigde hoeveelheid filterbollen


Zandfilterpompen worden standaard geleverd zonder filtermedium, dus zonder filterbollen, glasparels of zand. Dit moet je er dus altijd apart bij bestellen. De hoeveelheid filterbolletjes die je nodig hebt hangt af van de grootte van je zandfilterpomp. In onderstaande tabel zie je hoeveel glasparels je nodig hebt voor jouw pomp. 

Intex zandfilterpomp 4 m³ nodig 350 gram = 1 doos
Intex zandfilterpomp 6 m³ nodig 640 gram = 2 dozen
Intex zandfilterpomp 8 m³ nodig 975 gram = 2 dozen
Intex zandfilterpomp 10 m³ nodig 1500 gram  = 3 dozen
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »