Hobbelpaard

Dit is de moderne versie van het ouderwetse hobbelpaard, dit speelgoed is geschikt en goedgekeurd voor kinderen van 2 t/m 10 jaar. er kunnen wel 2 of 3 kinderen tegelijk op.
Levertijd:
3-4 werkdagen
Verzendkosten:
€12,95
product-banner
€275,00
Incl. btw

Hobbelpaard

Het Hobbelpaard is helemaal terug van weggeweest. Het model is revolutionair. Dit topdesign is qua vorm pure kunst. Zij is het speelgoed voor één kind, maar ook voor twee of drie tegelijk. Van de kwaliteit staat u helemaal versteld. Zij is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en is geschikt voor stevig gebruik. Door het grote schommelframe en de diepe zit is het een super veilig toestel dat niet over de kop kan vliegen. Veilig en toch sensationeel in gebruik!! Dit was de opzet van de ontwerper.

Constructie

Het Hobbelpaard bestaat uit een bankje, stuurtje, leuning (de staart), het onderstel (evenwijdig) en het hoofd van het paard. Uiteraard wordt het Hobbelpaard geheel afgemonteerd aan u geleverd. Voor de ontwikkeling van het Hobbelpaard maken we, net als bij de Hobbelschommel, gebruik van onbehandeld Douglashout of Larikshout. Dit type houtsoort is een zeer geschikt milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout.

Made in Holland!

Productinformatie

Het Hobbelpaard is 145cm lang, 45cm breed en 50cm hoog. Het product weegt 20 kilo en is geschikt voor kinderen tussen de 2 – 10 jaar. Ook het Hobbelpaard voldoet aan alle eisen van SGS . Het SGS is een door de overheid aangewezen keuringsinstelling om speelgoed te keuren aan de hand van de wettelijke normen.

Schoonmaken
Het Hobbelpaard is eenvoudig schoon te maken met lauw water en groene zeep.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen