Hobbelschommel Evenwijdig

Deze Hobbelschommel is de moderne opvolger van het hobbelpaard, dit speelgoed is gemaakt van duurzame materialen. De hobbelschommel is goedgekeurd voor alle leeftijden, en gekeurd door SGS.
Levertijd:
3-4 werkdagen
Verzendkosten:
€12,95
product-banner
€219,00
Incl. btw

Hobbelschommel – evenwijdig model

De hobbelschommel is de moderne stoere opvolger van het hobbelpaard. Hobbelpaard en schommel in één product. Dit speeltoestel, gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, is geschikt voor alle leeftijden. Je kunt langzaam schommelen maar ook héél hard. Door het grote schommelframe en de diepe zit is het een veilig toestel voor de gebruiker(s). Veilig en toch sensationeel! Dit was de opzet van de ontwerper.

 Constructie

Het schommelframe wordt samen met het bankje, leuning en stuurtje tot één geheel gelast door een specialist. Het resultaat hiervan wordt vakkundig gegalvaniseerd. Het hout wat we gebruiken is onbehandeld Douglashout of Lariks. Dit is een zeer geschikte naaldhoutsoort voor buiten gebruik en een milieuvriendelijk Nederlands alternatief voor tropisch hardhout. Alles bij elkaar…. VAKWERK!

Made in Holland!

Productinformatie

De Hobbelschommel is 145cm lang, 45cm breed en 50cm hoog en weegt ongeveer 20 kilo. De Hobbelschommel is voor alle leeftijden goedgekeurd door SGS. SGS is een door de overheid aangewezen keuringsinstelling om speelgoed te keuren aan de hand van de wettelijke normen. DeHobbelschommel is eenvoudig schoon te maken met lauw water en groene zeep.

Lengte 145 cm
breedte 45 cm
hoogte 50 cm
gewicht 20 kilo 


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen