Hobbelschommel Maxi

Deze Hobbelschommel is de moderne opvolger van het hobbelpaard, dit speelgoed is gemaakt van duurzame materialen. Deze hobbelschommel is geschikt voor 3 volwassenen van elk 150 kg, maar hij kan ook moeiteloos 5/6 personen van elk 75 kg hebben !
Levertijd:
3-4 werkdagen
Verzendkosten:
€12,95
product-banner
€475,00
Incl. btw

Hobbelschommel – Maxi

De hobbelschommel is de moderne opvolger van het hobbelpaard. Hobbelpaard en schommel zijn nu verenigd in één product. Dit ‘’speelgoed’’ voor volwassenen is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en is geschikt voor maximaal 3 volwassen van gemiddeld 150 kg elk, maar 5 of 6 volwassenen van gemiddeld 75 kg houdt dit stoere speelgoed eveneens probleemloos. Dit maxi speelgoed is bij uitstek geschikt voor verstandelijk gehandicapten. Door het grote schommelframe en de diepe zit is het een veilig toestel dat niet over de kop kan gaan. Dit was de opzet van de ontwerper.

Constructie

Het schommelframe wordt samen met de royale zitbank, rugleuning en stuur tot één geheel gelast door een specialist. Het resultaat hiervan wordt vakkundig gegalvaniseerd. Het hout dat gebruikt wordt, is onbehandeld Douglashout of Lariks. Dit is een zeer geschikte Europese naaldhoutsoort voor buiten gebruik en een milieuvriendelijk Nederlands alternatief voor tropisch hardhout.

Productinformatie

De Hobbelschommel – maxi is 215cm lang, 60cm breed en 75cm hoog en weegt ongeveer 35kilo. De Hobbelschommel is voor alle leeftijden goedgekeurd door SGS. SGS is een door de overheid aangewezen keuringsinstelling om speelgoed te keuren aan de hand van de wettelijke normen. De Hobbelschommel is eenvoudig schoon te maken met lauw water en groene zeep.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen