Hobbelschommel mini

De Hobbelschommel is de moderne variant van het hobbelpaard, dit speelgoed is gemaakt van duurzame materialen. De Hobbelschommel mini is goedgekeurd voor alle leeftijden, ook onder de 36 maanden. Hij is goegekeurd door de SGS.
Levertijd:
In overleg, neem contact met ons op.
Verzendkosten:
€5,95
€119,00
Incl. btw

Model mini

De hobbelschommel is de moderne opvolger van het hobbelpaard. Hobbelpaard en schommel zijn nu verenigd in één product. Dit mini speelgoed, gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, is geschikt voor kinderen van acht maanden tot drie jaar. De kleintjes kunnen langzaam schommelen maar ook snel. Door het grote schommelframe en de diepe zit is het een veilig toestel dat niet over de kop kan gaan. Dit was de opzet van de ontwerper.

Constructie

Het schommelframe wordt samen met het bankje, leuning en stuurtje tot één geheel gelast door een specialist. Het resultaat hiervan wordt vakkundig gegalvaniseerd. Het hout dat

gebruikt wordt is onbehandeld Douglashout of Lariks. Dit is een zeer geschikte Europese naaldhoutsoort voor buiten gebruik en een milieuvriendelijk Nederlands alternatief voor tropisch hardhout. Alles bij elkaar…. VAKWERK!

Productinformatie

De Hobbelschommel – mini is 100cm lang, 45cm breed en 37cm hoog en weegt ongeveer 8 kilo. De Hobbelschommel is voor alle leeftijden (ook beneden 36 maanden) goedgekeurd door SGS. SGS is een door de overheid aangewezen keuringsinstelling om speelgoed te keuren aan de hand van de wettelijke normen. De Hobbelschommel is eenvoudig schoon te maken met lauw water en groene zeep.

Lengte 100 cm
breedte 45 cm
hoogte 37 cm
gewicht 8 kilo 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »