Hobbelschommel Taps

Deze Hobbelschommel is weer eens iets anders als het ouderwetse hobbelpaard. Het hout is van duurzaam lariks of douglashout. Dit speelgoed is goedgekeurd voor alle leeftijden door SGS.
Levertijd:
3-4 werkdagen
Verzendkosten:
€12,95
product-banner
€219,00
Incl. btw
De Hobbelschommel is de stoere opvolger van het hobbelpaard… maar toch anders! Dit speelgoed, gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, is geschikt voor stevig gebruik. Door het grote schommelframe en de diepe zit is het een veilig toestel. Veilig en toch sensationeel in gebruik. Dit was de opzet van de ontwerper.

Constructie

Het schommelframe met stoel en stuurtje wordt gelast door een specialist. Het resultaat hiervan wordt vakkundig gegalvaniseerd. Het hout wat we gebruiken is onbehandeld Douglashout of Lariks. Dit is een zeer geschikte naaldhoutsoort voor buiten gebruik en een milieuvriendelijk Nederlands alternatief voor tropisch hardhout.  Alles bij elkaar: VAKWERK!

Made in Holland!

Productinformatie

De Hobbelschommel is 145cm lang, 45cm breed en 50cm hoog en weegt ongeveer 20 kilo. DeHobbelschommel is voor alle leeftijden goedgekeurd door SGS. SGS is een door de overheid aangewezen keuringsinstelling om speelgoed te keuren aan de hand van de wettelijke normen. DeHobbelschommel is eenvoudig schoon te maken met lauw water en groene zeep.

Afmetingen: 
Lengte 145 cm
breedte 45 cm
hoogte 50 cm
gewicht 20 kilo
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen