Intex Opzetzwembad Ultra Frame Pool Set 549 X 274 X 132 Cm

Deze Intex Rectangular Ultra Metal Frame pool, 549x274x132 cm, gaat nét een stapje verder dan de standaard frame zwembaden. Dit rechthoekige zwembad is niet alleen fraaier, maar blinkt vooral uit door de constructie.
Artikelnummer:
28352
Levertijd:
In overleg, neem contact met ons op.
Verzendkosten:
€35,00
product-banner
€689,00
Incl. btw
Deze Intex Rectangular Ultra Metal Frame pool, 549x274x132 cm, gaat nét een stapje verder dan de standaard frame zwembaden. Dit rechthoekige zwembad is niet alleen fraaier, maar blinkt vooral uit door de constructie. De gegalvaniseerde stalen buizen zijn namelijk ovaal van vorm en zorgen hierdoor voor extra stabiliteit. Daarbij zijn de buizen ook nog eens sneller en eenvoudiger te bevestigen. De wand van het zwembad is vervaardigd uit 2-laags PVC met een gerasterde tussenlaag. Met de bijgeleverde instructie-DVD heb je het zwembad na ongeveer 45 minuten klaar staan om te vullen. Dankzij de handige bijgeleverde safety ladder stap je vervolgens zo het zwembad in. 

Klaar met zwemmen? Zet het zandfilter aan en sluit het zwembad af met het afdekzeil. Zo blijft het zwembad mooi schoon wanneer je het niet gebruikt. Mocht er onverhoopt toch een lek in het PVC komen, met de meegeleverde reparatieset is dit zo verholpen.


Specificaties:

Kleur: grijs
Materiaal: kunststof, PVC
Afmeting: 549 x 274 x 132 cm 
Watercapaciteit: 17203 liter

Inhoud:

1 Zwembad (Ultra Frame) reparatieset.
1 Koppelstuk voor de tuinslang.
1 Trap
1 Grondzeil
1 Afdekzeil 
1 Zandfilterpomp
Reparatieset
Handleiding
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen