Jungle Gym Crazy Playhouse

ZÓ SCHOTS EN SCHEEF GROEIT DIT GEKSTE EN LEUKSTE SPEELHUISJE MET JE MEE!

Inclusief op maat gezaagd houtpakket !

Artikelnummer:
1005510
Levertijd:
10 tot 14 dagen
Verzendkosten:
Gratis
product-banner
€599,00
Incl. btw

Begin met het lage speelhuisje, ideaal als speelhuisje wanneer kinderen nét de tuin in kunnen lopen en grotere speeltoestellen nog niet geschikt zijn. Plaats ditzelfde speelhuisje na een paar jaar op het platform met glijbaan (Playhouse Frame CXL) voor meer speelontdekkingen zoals rennen, klimmen, glijden en ruimtelijk inzicht naarmate ze ouder worden. Dit speelhuisje is inclusief krijtbord, hoekkussentjes en luikjes in felle kleuren met speciaal ontworpen verbindingen die veilig zijn voor kleine handjes tijdens het openen/sluiten. Grow with me!

Fabrikant            Jungle Gym B.V.

Montageduur 2 personen (uren)            6

Houtpakket       • Geïmpregneerd Noord Europees Naaldhout

• Vierzijdig geschaafd en geschuurd

• PEFC gecertificeerd: uit duurzaam beheerd bos

• Voor duurzame redenen is het niet nodig om het hout te verven of beitsen

• Palen: ca. 85 x 85 mm

• Balken: ca. 44 x 67 mm

• Planken: ca. 16 x 140 mm

• (Rabbat ca. 19 x 135 mm)

Waarschuwingen            Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud.

Het maximale aantal gebruikers              4

Onderhoudsinstucties  Om de veiligheid van de gebruikers van het speeltoestel te waarborgen moet het speeltoestel worden gecontroleerd zoals omschreven in de handleiding, eenmaal aan het begin van elk seizoen en verder tweemaal per maand tijdens het gebruikseizoen.

Soort ondergrond           Plaats het speeltoestel op een stabiele onverharde ondergrond, zoals gras of een stevige zandlaag. Om een veilige speelruimte te creëren dient aan alle zijden van het speeltoestel een vrije ruimte van 200 cm te zijn met schokabsorberend materiaal bijv. gras of minimaal 5 cm diep (niet-samengeperst) boomschors / houtsnippers / fijn grind / grof zand.

Garantie              2 Years

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen