Brenntag Natriumhypochloriet chloor 12,5% (20 liter)

Natriumhypochloriet (Vloeibaar chloor) voor het op PH niveau brengen van uw zwembad, whirlpool, hottub etc. (Let op! verzendkosten zijn hoger door ADR wetgeving, afhalen in Tiel is gratis! Geen statiegeld jerrycan)
Artikelnummer:
16188002
Levertijd:
1-2 werkdagen levertijd

Verzendkosten

Nederland:
€ 35,00
België:
€ 35,00
Koop 2 voor €28,45 per stuk en bespaar 5%

Koop 3 voor €26,96 per stuk en bespaar 10%

€29,95
Incl. btw

Download hier het technisch datablad

Download hier het veiligheidsinformatie blad

Zwembad chloor:

Gebruik zwembad chloor voor snel kristalhelder water en een bacterievrij zwembad.  Regen en snelle wisseling van weersomstandigheden hebben veel invloed op de kwaliteit van het zwembadwater, dit is kunt u eenvoudig te corrigeren met vloeibare zwembad chloor (Natriumhypochloriet).  Meet na toepassing het actieve chloor in het water met een Testkit of Analyse apparatuur. 

Dosering vloeibare zwembadchloor;


Natriumhypochloriet heeft een hoge pH-waarde en zal daarom de pH van het water waaraan het wordt toegevoegd laten stijgen.
Bij gebruik van natriumhypochloriet dient men een vrij beschikbaar chloorgehalte van ca. 0,5 – 1,5 milligram per liter aan te houden.

Bij warm weer of ongunstige weersonstandigheden de dosering verhogen, U kunt het actieve chloor meten met de Aquachek Yellow 4-in-1 Test strips en zo de dosering optimaliseren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »