Maatwerk schaduwdoek / harmonicadoek

Met dit formulier kun je een vrijblijvende offerte aanvragen voor een schaduwdoek of harmonicadoek op maat. We proberen om binnen 24 uur een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Een ogenblik geduld, het formulier wordt geladen...

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om in je tuin of op je terras een mooie plaats met schaduw te creëren? Heb je reeds een kijkje genomen in het standaard assortiment met schaduwdoeken, maar heb je daarin niets terug kunnen vinden dat voldoet aan je verwachtingen? In dat geval kan het altijd interessant zijn om er voor te kiezen om een maatwerk schaduwdoek te kopen. Een dergelijke schaduwdoek wordt zoals de naam reeds laat vermoeden volledig gemaakt op maat van je wensen waardoor je er altijd zeker van kan zijn dat ze perfect alle vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen.

De keuze van het type doek

In eerste instantie is het belangrijk om voor het aanschaffen van een maatwerk schaduwdoek een keuze te maken uit de verschillende soorten doeken die er op de markt zijn terug te vinden. Hier bij Betuws Buitenspeelgoed kan je er dan ook voor kiezen om ofwel een zogenaamde wavesail / harmonicadoek of een schaduwdoek te bestellen. Op deze manier is de basis voor je maatwerk schaduwdoek meteen gelegd.

De afmetingen van jouw maatwerk schaduwdoek

De tweede keuze die je zal moeten maken heeft uiteraard betrekking tot de afmetingen waar jouw maatwerk schaduwdoek over zal moeten beschikken. Op dit vlak is het belangrijk om er rekening mee te houden dat je er goed aan doet om te kiezen voor iets grotere afmetingen dan je in eerste instantie in gedachten had. Veel mensen kiezen in eerste instantie immers voor een schaduwdoek met beperkte afmetingen om er meteen daarna achter te komen dat deze eigenlijk te klein is om echt een mooi oppervlak met schaduw te kunnen creëren. Goed nadenken over de afmetingen voor de beide zijden van jouw maatwerk schaduwdoek is dan ook zeker een must!

Verschillende soorten materialen

Ben je van plan om een maatwerk schaduwdoek te kopen? In dat geval spreekt het voor zich dat je eveneens rekening zal willen houden met de verschillende materialen waaruit ze kan worden gemaakt. In eerste instantie kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een waterdoorlatend materiaal, maar ook een waterdichte variant behoort tot de mogelijkheden. Voor welke van de diverse opties je op het einde van de rit zal kiezen is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en het doel waarvoor de maatwerk schaduwdoek zal worden gebruikt.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Het spreekt voor zich dat het kopen van een maatwerk schaduwdoek hier bij Betuws Buitenspeelgoed eveneens mogelijk is in tal van uiteenlopende kleuren. Op dit vlak onderscheiden we de kleuren ivoor en zand van grijs en zwart. De keuze van de kleur is uiteraard geheel afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Rekening houden met de verschillende kleuren die reeds deel uitmaken van je tuin is op dit vlak in ieder geval de moeite meer dan waard.

Maatwerk schaduwdoek / harmonicadoek
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »