Voor in de tuin

Alles voor de tuin

Na de winter beginnen de meeste mensen met het opknappen of de inrichting van de tuin. In de zomer wil je heerlijk genieten van de rust en het zonnetje. Is de tuin aan vernieuwing toe? Begin dan met het creëren van voldoende privacy. Bij Betuws Buitenspeelgoed koop je een prachtige tuinafscheiding die past binnen de natuurlijke inrichting. Tuinschermen van hout of wilgenteen doen het goed in iedere tuin. Speel met verschillende hoogtes of houd het op gelijke hoogte, alles is perfect op elkaar af te stemmen. Uiteraard vind je bij Betuws Buitenspeelgoed ook geïmpregneerde tuinpalen en schermen van andere materialen.

Wanneer de tuin is voorzien van tuinafscheiding, begint de daadwerkelijke inrichting van de tuin. Een berging is nagenoeg onmisbaar. Daarom vind je bij Betuws Buitenspeelgoed bergingen in verschillende afmetingen. Handig voor de fietsen, het gereedschap of het tuinmeubilair. Bergingen zijn zowel in hout als metaal verkrijgbaar. Tuinkasten zijn vooral handig als aanvulling op de berging, maar ook bij het terras. Altijd de juiste spullen binnen handbereik. Uiteraard zijn de tuinkasten bestand tegen alle weersinvloeden. Deze zijn zowel als open kast, met één deur of dubbele deur verkrijgbaar.

Tuinhuizen en blokhutten

Op het showterrein in Tiel heeft Betuws Buitenspeelgoed diverse modellen tuinhuizen en blokhutten staan. Ook vind je hier een ruim assortiment overkappingen en veranda’s. Tuinhuizen zijn niet alleen geschikt om materiaal in op te bergen. Het tuinhuis of blokhut met overkapping geeft ook bij minder mooi weer gelegenheid om te genieten van de buitenlucht. Bovendien kan de binnenruimte gebruikt worden als extra zitruimte. Daarnaast is een blokhut of tuinhuis de perfecte plek voor je hobby of werk. Het achtkantige tuinhuis valt op dankzij zijn speelse vorm en is verrassend ruim van binnen. De tuinhuizen, blokhutten en overkappingen zijn zowel met plat dak als spits dak verkrijgbaar. Alle modellen zijn gemaakt van 1e klas Noord Europees vurenhout. Desgewenst kan de blokhut of het tuinhuisje worden geïmpregneerd of in een grondlaag worden gespoten. Bekijk alle modellen op het showterrein in Tiel.

Terras en tuin inrichten

Wat is er mooier dan een onderhoudsvriendelijke tuin. Een grasveld is erg geliefd, maar vraagt ook veel onderhoud. Bij veel mensen ontstaan er al snel problemen. Kunstgras blijft alle jaargetijden even mooi en groen. Je hebt geen last van onkruid of kale plekken. Het kunstgras van Betuws Buitenspeelgoed is nauwelijks van echt te onderscheiden. Bovendien is het ook veilig voor kinderen en huisdieren. Dankzij de dempende werking is kunstgras zeer geschikt bij het speeltoestel. Uiteraard is alles uv bestendig.

Tuinmeubels maken het terras of de tuin helemaal af. Staat er een boom midden in de tuin? Plaats hier een boombank omheen. De picknicktafel of kinderpicknicktafel kan het gehele jaar door buiten blijven staan. Deze is zowel in ronde, langwerpige als vierkante vorm verkrijgbaar. Zo heb je altijd voldoende zitruimte in je eigen tuin. De picknicktafel is ook zeer geschikt voor gebruik binnen de horeca of bij evenementen. Alle picknicktafels en boombanken zijn gemaakt van Noord Europese houtkwaliteit.

Voor in de tuin
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »