Tuinberging

Een tuinberging biedt extra opslagruimte in de tuin of op het erf. Een garage of schuurtje kan niet voldoende zijn voor al je spullen of fietsen, daarom maak je gebruik van een tuinberging. Bovendien geef het een sfeervolle uitstraling aan de tuin. Er zijn verschillende modellen, kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Betuws Buitenspeelgoed heeft diverse tuinhuizen, tuinkasten en bergingen in het assortiment. Deze zijn geschikt voor het stallen van fietsen, opslag van gereedschap of tuinmeubilair.

Tuinberging van hout

De tuinberging is verkrijgbaar in een houten of metalen uitvoering. Hout sluit goed aan bij de natuurlijke omgeving van de tuin. Bovendien is het eenvoudig op te zetten en af te breken, wat vooral handig is bij een eventuele verhuizing. Een houten berging kan prima gecombineerd worden met een houten overkapping of blokhut. Voor een houten tuinberging is geen zware fundering nodig, iets dan bij een stenen berging wel het geval is.

Een tuinberging van hout heeft onderhoud nodig. Om deze reden wordt het hout van de tuinberging geïmpregneerd. Dit betekent dat het behandeld is met een verduurzamingsmiddel. Dit zorgt ervoor dat schimmels en bacteriën geen kans krijgen. Houtrot en houtaantasting wordt langer tegengehouden, bovendien is beitsen de eerste tijd niet nodig. Bij Betuws Buitenspeelgoed vind je een prachtige houten tuinberging in verschillende afmetingen.

Houten tuinberging voor gereedschap

Zoek je ruimte om het tuingereedschap of tuinmeubilair op de bergen, dan biedt de kleine houten berging uitkomst. Deze is bij Betuws Buitenspeelgoed verkrijgbaar in de afmeting 180x195 centimeter, ook kun je kiezen voor de tuinberging met een afmeting van 180x180 centimeter. De houten tuinberging bestaat uit 16 mm dik geïmpregneerd grenenhout, de dakbedekking bestaat uit dakleer. Uiteraard wordt deze berging geleverd inclusief houten vloer en bevestigingsmaterialen. Heb je behoefte aan een wat grotere tuinberging, dan vind je deze ook bij Betuws Buitenspeelgoed. De houten tuinberging met puntdak is ook verkrijgbaar in een afmeting van 225x225 centimeter.

Tuinberging met aflopend plat dak

Een mooi model voor de moderne tuin is de houten tuinberging met plat aflopend dak. Deze is zeer geschikt voor het opbergen van tuingereedschap, maar ook voor het stallen van fietsen of een brommer/scooter. Deze tuinberging wordt geleverd inclusief een vloer en raam van plexiglas. Uiteraard ontbreken het dakleer en de bevestigingsmaterialen niet.

Tuinberging van metaal

Metaal heeft als voordeel dat het onderhoudsvrij is. Het is goed bestand tegen rotten, insecten en ongedierte. Bovendien werkt het brandvertragend, belangrijk wanneer hier kostbare spullen in worden opgeslagen. De metalen berging is verkrijgbaar in kleine modellen, voor het opslaan van tuingereedschap. De grote metalen tuinberging biedt voldoende ruimte voor het stallen van fietsen, het plaatsen van een werkbank of opslag van grote materialen.

Betuws Buitenspeelgoed heeft een metalen berging van maar liefst 301x247.5 centimeter in het assortiment. Deze is voorzien van twee schuifdeuren, wat voor een groot gebruiksgemak zorgt. De tuinberging wordt geleverd inclusief goot en ventilatieroosters, maar ook met rvs bevestigingsmaterialen. Daarnaast hebben we nog een metalen tuinberging met een breedte van 290 centimeter of 192 centimeter. De diepte van dit tuinhuis verschilt per model. De metalen tuinberging is voorzien van 10 jaar garantie tegen roest. Deze is getest op een windbelasting van 90 kilometer per uur en een dakbelasting van 90 kilo per vierkante meter. De gegalvaniseerde stalen fundering zorgt voor een stabiele tuinberging. Richt je tuin praktisch in met een tuinberging van Betuws Buitenspeelgoed.

Tuinberging
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »