Kunstgras

Met kunstgras geniet je het hele jaar door van een mooi groen gazon. Niet alleen geschikt voor de tuin maar ook voor het balkon of dakterras. Kunstgras is onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Daarnaast heb je geen last meer van kale plekken in het gazon. Het kunstgras van Betuws Buitenspeelgoed is uv-bestendig en nagenoeg niet van echt te onderscheiden.

Hoge kwaliteit kunstgras in verschillende varianten

Een gazon dat intensief gebruikt wordt moet aan andere eisen voldoen dan siergras. Afhankelijk van het gebruik en de doelstelling vind je bij Betuws Buitenspeelgoed altijd het geschikte kunstgazon. De Betuwe 36 van Kunstgrasboer is een van de meest zachte kunstgrassoorten. Dankzij de hoge veerkracht is deze zeer geschikt voor de speelplaats, het zwembad of voor het plaatsen bij speeltoestellen.

Kunstgras voor speelveldjes, scholen en kinderdagverblijven

Bij spelende kinderen is het belangrijk dat kunstgras een hoge veerkracht heeft. Hierdoor springt het na intensief gebruik snel terug in zijn oorspronkelijke vorm. Het Mook Trading MGA short kunstgras heeft een wat kortere pool dan andere kunstgrassen. De ondersteunende vezels zorgen ervoor dat deze niet snel plat gaan liggen. Zoek je voor de tuin of de speelplaats kunstgras met een lange vezel, dan is de kunstgrasboer Salland 35 zeer geschikt. Dit is een van de meest kindvriendelijke matten uit ons assortiment. Het kunstgazon van Kunstgrasboer Gelderse Vallei 20 is waterdoorlatend en gemakkelijk schoon te houden. Hierdoor is deze mat geschikt voor kinderen en huisdieren.

Kunstgras met mosdraad

Het kunstgras uit de serie Kunstgrasboer Veluwe 26 is tweekleurig en voorzien van levensechte mosdraadjes. Deze sprietjes zorgen ervoor dat het gras er natuurlijk uitziet. De kunststof grasvezels blijven beter overeind staan en zijn veerkrachtiger. Dit is vooral geschikt voor de speelplaats, het terras of voor de tuin.

Verschillende kleuren vezels

Kunstgras met een speelse uitstraling is zeer geschikt voor de tuin, het dakterras of balkon. Kunstgrasboer Biesbosch 30 bestaat uit vier kleuren vezels met drie varianten groen en een moskleurige vezel. Dit geeft een zeer natuurlijke uitstraling. Kunstgrasboer Maasduinen 25 is voorzien van drie verschillende kleuren sprieten. Dit kunstgras is zeer geschikt voor het wat kleinere budget. Een natuurlijk ogend kunstgras dat zeer geschikt is voor intensief gebruik is de Kunstgrasboer Hollands Glorie 42. De sterke en hoge kunstgrasvezel geeft een volle grasmat en is zeer geschikt voor de aanleg van landelijke tuinen.

Kunstgras met een zachte gevoelswaarde

Kunstgras dat comfortabel aanvoelt aan blote voeten is geschikt voor balkons, siertuinen of gebruik binnenshuis. Het Mook Trading Breeze Comfort kunstgras kunnen wij dan ook zeker aanbevelen. Het kunststof gras uit de Mook Trading Fine serie heeft de uitstraling van natuurgras. Dankzij het hoge volume is dit zeer geschikt voor verschillende toepassingen.

Betuws Buitenspeelgoed heeft altijd een ruim assortiment kunstgrassen. Het aanleggen van kunstgras is helemaal niet moeilijk. Toch kunnen wij het kunstgras eventueel voor je aanleggen, dit bespaart weer een hoop werk. Alle kunstgrassen uit ons assortiment zijn te bezichtigen in onze showroom te Tiel.

Kunstgras
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »