Tuinafscheiding

Met een tuinafscheiding of erfafscheiding creëer je meer privacy. Het tuinscherm past binnen een natuurlijke omgeving. Deze is in verschillende varianten verkrijgbaar, zowel geheel gesloten als met decoratieve inzet. De meest gangbare tuinschermen hebben een hoogte van 180 centimeter. Daarnaast is er de tuinafscheiding met een hoogte van 130 centimeter, ideaal voor het opdelen van de tuin. Betuws Buitenspeelgoed heeft een ruim assortiment tuinafscheidingen. Zowel de wilgentenen- als de houten tuinafscheiding is bij ons verkrijgbaar.

De houten tuinafscheiding

Met betrekking tot de tuinafscheiding zijn er veel mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een betonnen of stenen muur, maar ook voor een afscheiding die bestaat uit boompjes of beplanting. Een houten tuinafscheiding biedt het beste van bovenstaande mogelijkheden. Zo vraagt de houten afscheiding geen onderhoud met betrekking tot het water geven, bemesten of bijsnoeien. Een houten tuinscherm biedt voldoende privacy omdat het moeilijk is om hier doorheen te kijken. Ook de hoogte speelt hierbij een rol. Een houten schutting van 1.80 meter hoogte biedt de beste privacy. Deze voldoet ook aan de wetgeving, omdat een erfafscheiding niet hoger mag zijn dan 2 meter.

De houten tuinafscheiding is makkelijk te plaatsen en eventueel verplaatsbaar. Met onze verzinkte schermsteunen kan nagenoeg iedereen zelf de schermen plaatsen.

Houten tuinafscheiding in ons assortiment

Betuws Buitenspeelgoed heeft een ruime keus aan houten tuinschermen. Deze bestaan uit 15 tot 21 planken van 14 centimeter breed, afhankelijk van het model. De totale breedte bedraagt 180 tot 210 centimeter. De planken zijn glad geschaafd en geïmpregneerd, dit verlengt de levensduur. Hierbij heb je de keuze uit een gesloten tuinscherm of het tuinscherm Superieur. Dit laatste model is voorzien van een houten gaaswerk in driehoekvorm, dat het bovenste gedeelte van de tuinafscheiding siert.

Kies uit een tuinscherm met rechte of gebogen bovenkant, en met een hoogte van 130 of 180 centimeter. Alle schuttingen hebben een prachtige houtnerf met natuurlijke kleuren. Zoek je iets anders, dan hebben we de tuinafscheiding in de kleur antraciet. Deze bestaat uit zwart gespoten grenen en is rvs geschroefd.

Tuinafscheiding van wilgentenen

Wilgentenen worden gebruikt voor het vlechten van een tuinafscheiding. De loten van wilgen zijn zeer soepel en stevig. Een wilgentenen afscheiding heeft wat meer doorkijk, maar vormt een mooi geheel met de planten of het grasveld. Plaats deze tuinafscheiding bij het terras, de vijver of om een gedeelte van de tuin af te schermen. Het tuinscherm van wilgentenen is verkrijgbaar in een hoogte van 90 centimeter of 180 centimeter, en heeft een lengte van 180 centimeter.

Bijzondere tuinafscheiding

Maak iets bijzonders van je tuin met het kunststof tuinscherm. Deze is zwart gespoten en bestaat uit kunststof platen met een lijstdikte van 3,5x7 centimeter. Deze tuinafscheiding is verkrijgbaar in een breedte van 63.5 centimeter of 120 centimeter. De hoogte bedraagt 180 centimeter, ideaal als tuinafscheiding, erfafscheiding of andere creatieve ideeën.

Welke tuinafscheiding je ook zoekt, Betuws Buitenspeelgoed biedt altijd de beste kwaliteit. Daarnaast hebben we geïmpregneerde tuinpalen en afdeklatten in ons assortiment. Het is mogelijk om de tuinafscheiding door ons te laten bezorgen. Ook kunnen we deze tegen kostprijs plaatsen.

Tuinafscheiding
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »