Tuinmeubelen

Maak de tuin of het terras compleet met de tuinmeubelen van Betuws Buitenspeelgoed. Picknicktafels van Noord-Europese houtkwaliteit of een kinderpicknicktafel die precies is afgestemd op de behoefte van het kind. Daarnaast biedt de boombank extra zitruimte in een schaduwrijke plek.

Houten picknicktafel

De picknicktafels van Betuws Buitenspeelgoed zijn praktisch en van een ongekende kwaliteit. De productie vindt in Nederland plaats. Bij alle picknicktafels is er gebruik gemaakt van Noord-Europees hout voor een degelijke stabiliteit. Dit zorgt voor jarenlang plezier. We hebben diverse modellen van deze tuinmeubelen in ons assortiment. Zo is er de picknicktafel voor 8 personen, zeer geschikt voor de grotere tuin. Deze is ook in een rond model verkrijgbaar.

Tuinmeubelen voor 6 personen hebben we voldoende op voorraad. Zowel ronde als vierkante, maar ook zeshoekige picknicktafels. Tuinmeubelen voor de kleinere tuin of terras vind je in de picknicktafel rechthoek 150 x 150 centimeter. Voor elke situatie hebben we de beste tuinmeubelen geselecteerd.

Tuinmeubelen voor kinderen

Kinderen hebben graag hun eigen plekje in de tuin of op het terras. Speciaal voor deze kids hebben we tuinmeubelen die goed afstemmen op hun wensen. De kinderpicknicktafel heeft een zithoogte van 32 tot 39 centimeter, afhankelijk van het model. De Noord-Europese houtkwaliteit garandeert jarenlang plezier. De degelijke constructie is kindvriendelijk. Het geheel is aan de onderzijde geschroefd, zodat deze eenvoudig op te zetten is. Deze tuinmeubelen voor kinderen zijn verkrijgbaar als ronde, rechthoekige of vierkante picknicktafel.

Onder de tuinmeubelen voor kinderen vind je ook onze Axi picknicksets. Deze zijn zeer geschikt voor het plaatsen bij een speeltoestel, op het speelveld of voor het kinderdagverblijf. Tuinmeubelen voor kinderen met een eenvoudige constructie en natuurlijke uitstraling.

Tuinmeubelen boombank

Een boombank is een sfeervol item voor de tuin. Genieten van de zomer in een schaduwrijke plek, deze tuinmeubelen worden om een bestaande boom geplaatst. De boom heeft hierbij een maximale diameter van 75 centimeter. De boombank is van Noord-Europese houtkwaliteit en heeft een oerdegelijke constructie. De geschuurde uiteinden en de afwerking tot in detail zorgen ervoor dat deze tuinmeubelen een aanwinst voor de tuin zijn. De boombank is niet alleen geschikt voor de tuin maar ook voor park, speelplaats of privéterrein.

Al onze tuinmeubelen zijn van een uitstekende kwaliteit. De picknicktafels en boombanken zijn onder druk en met Komo Keur geïmpregneerd. Droging vindt plaats in onze eigen droogkamer. Dankzij impregneren zijn de tuinmeubelen schimmel- en insectenwerend. Dit zorgt voor houtverduurzaming met een langere levensduur. De tuinmeubelen zijn in elke gewenste kleur te beitsen of verven. Om de natuurlijke kleur te behouden, maak je gebruik van een kleurloze beits. Deze behandeling zorgt voor langer behoud van houten tuinmeubelen. Bij Betuws Buitenspeelgoed vind je moderne houten tuinmeubelen, geschikt voor intensief gebruik, in het assortiment.

Tuinmeubelen
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »