Intex zwembad

Intex is een van de bekendste namen op het gebied van zwembaden voor thuisgebruik. Inmiddels is het Intex zwembad verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. Het merk staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, van opblaaszwembaden tot het Intex zwembad met metalen frame. Het merk heeft in China een aantal grote fabrieken waar de zwembaden worden geproduceerd en getest. Zo laat Intex alle opblaasartikelen eerst opblazen alvorens ze worden verpakt. Hierdoor zijn ze uitvoerig getest op kwaliteit en levensduur.

Intex zwembad voor kinderen

Het zwembad voor de kleintjes is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Zo is er het Intex kinderzwembad in de vorm van een krokodil. Dit opblaasbare zwembad is makkelijk aan te sluiten op een tuinslang, waarbij water uit de staart van de krokodil spuit. Kinderen vinden het zwembad Fantasy Castle Play Center van Intex helemaal het einde. De draaksproeier, schild en speer wekken de fantasie van jongens en meisjes. Voor voorzichtige landingen tijdens het glijden is het zwembad voorzien van een zachte landingsmat. Voor de allerkleinsten is er het zwembad in model Giraffe, voorzien van leuke details en ringenspel.

Wie een gewoon rond Intex zwembad voor kinderen wil, kiest uit het 3-rings, opblaasbare of harde wand zwembad. Deze zwembaden zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 3.

Intex zwembad voor de hele familie

We hebben nog veel meer zwembaden in ons assortiment. Zo is er het zwembad Crystal Blue Pool, dat uit drie ringen bestaat. Deze is ook in een hoger model verkrijgbaar, geschikt voor grote gezinnen. Het opblaasbare zwembad Family is een langwerpig zwembad dat waterplezier voor de hele familie biedt. Deze is verkrijgbaar in een lengte van 262 centimeter of 229 centimeter.

Zeer uniek is het lounge zwembad met 6 stoelen en bekerhouders in de hoeken. Dit zwembad van het merk Intex heeft een royale afmeting van 229 x 229 centimeter en is voorzien van reparatieset. Daarnaast is er nog het ronde Intex zwembad, voorzien van filterpomp. Deze zwembaden zijn zeer geschikt als familiezwembad en zorgen voor vele uren zwemplezier.

Intex zwembad met frame

Een zeer stevige constructie biedt het Intex zwembad met frame. Deze is in zowel een rond als langwerpig model verkrijgbaar. Het zwembad is zeer eenvoudig op te zetten en af te breken en staat binnen 45 minuten. Aansluitingen voor een filterpomp zijn aanwezig, de filterpomp is los of als set verkrijgbaar bij Betuws Buitenspeelgoed.

Het Intex zwembad met frame is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en huisdieren, de wanden raken niet snel beschadigd. Voor zomers speelplezier hebben we de beste zwembaden in ons assortiment. Het merk Intex staat voor kwaliteit en een uitstekende constructie, geschikt voor jong en oud.

Intex zwembad
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »