Lounge zwembad

Niets zo lekker om even bij te komen in het lounge zwembad. Bij Betuws Buitenspeelgoed vind je niet alleen een easy pool voor het hele gezin, ook hebben we aan de kleintjes gedacht. Het lounge zwembad uit ons assortiment is altijd van het merk Intex, omdat we voor de beste kwaliteit kiezen. Een rond of langwerpig bad, ze zijn allemaal eenvoudig op te zetten. Kies het model en de grote die bij je situatie past.

Lounge zwembad voor het hele gezin

We hebben prachtige zwembaden van hoge kwaliteit in ons assortiment. Het grootste zwembad heeft een doorsnede van 305 centimeter. Het Intex zwembad wordt geleverd inclusief filterpomp met een doorloopsnelheid van 2271 liter per uur. Met een hoogte van 76 centimeter is dit het ideale bad voor het hele gezin. Op zoek naar een iets kleiner zwembad? Ook dat kunnen we aanbieden: compleet met pomp.

De ronde zwembaden zijn binnen 10 minuten op te zetten. De bijgeleverde filterpomp maakt dit het meest gebruiksvriendelijke zwembad. Intex kiest altijd voor hoogwaardige materialen. Het lounge zwembad is dan ook vervaardigd van 3-laags pvc. Uiteraard leveren we ook een luxe opblaasbaar zwembad zonder filterpomp. Het losse Intex easy set zwembad is verkrijgbaar in een hoogte van 51 centimeter.

Relaxen in het familie lounge zwembad

Bijkomen van een dag werken of ontspannen met de kids: het familiebad biedt alles wat je wensen kan. Dit zwembad heeft vier ingebouwde zitstoelen in de hoeken. Met de bekerhouders wordt het optimaal genieten van het water en een heerlijk drankje. Dit lounge zwembad heeft een afmeting van 229 x 229 centimeter en is zeer eenvoudig op te zetten.

Waterpret voor de kids

Wij zouden Betuws Buitenspeelgoed niet zijn als we niet aan de kleintjes zouden denken. Speciaal voor deze groep hebben we een zwembad met vrolijk design in ons assortiment. Kies uit een afdruk van Planes, Cars of Hello Kitty. Het kinder zwembad heeft een hoogte van 48 of 51 centimeter. Het materiaal bestaat uit twee laags pvc met een nylon tussenlaag of stevige kwaliteit vinyl. Dit staat garant voor een uitstekende kwaliteit. Het zwembad speciaal voor kinderen wordt geleverd inclusief reparatiesetje.

Soms is een langwerpig lounge zwembad veel praktischer. Ook deze vind je bij Betuws Buitenspeelgoed. Het Intex Swim Center Family pool heeft een lengte van 229 centimeter. Daarnaast hebben we het opblaasbaar familiezwembad groen, met een lengte van 262 centimeter en een inhoud van maar liefst 749 liter. Eenvoudig op te blazen en te plaatsen, stevige kwaliteit en een lange levensduur: dat is het lounge zwembad van Intex. Waar je ook naar op zoek bent, het beste lounge zwembad vind je bij Betuws Buitenspeelgoed.

Lounge zwembad
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »