Intex frame pool

Een Intex frame pool biedt vele voordelen tegenover het opblaasbare zwembad. Zo is het opzetzwembad voorzien van extra stevigheid en biedt het een grotere luxe. Veel mensen laten het zwembad ook na de zomer nog enige tijd staan. Een opblaasbaar zwembad gaat vaak maar één tot twee seizoenen mee. Daarnaast is het niet altijd mogelijk om hier een luchtfilter op aan te sluiten, afhankelijk van het model. Het Intex zwembad met frame biedt vele mogelijkheden en heeft een lange levensduur.

Intex frame pool in verschillende vormen

Dit Intex zwembad is voorzien van een roestbestendig metalen frame. Het zwembad zelf bestaat uit twee lagen zware kwaliteit PVC met tussenlaag, voor urenlang zwemplezier. Het Intex zwembad met stevig frame is geen eendagsvlieg maar gaat meerdere seizoenen mee. Sommige mensen laten het zwembad ook in de herfst buiten staan, waartegen het goed bestand is. Wel moet er rekening worden gehouden met weersinvloeden, daarom is het altijd beter dit zwembad na het hoogseizoen op te bergen.

Dit zwembad met metalen frame is verkrijgbaar in ronde of langwerpige vorm. Waar u voor kiest is een persoonlijke keuze, maar ook afhankelijk van uw gezinssamenstelling. Ook de beschikbare ruimte speelt een grote rol. Het ronde zwembad is verkrijgbaar met een diameter van 305 centimeter of 366 centimeter. Het langwerpige zwembad heeft een lengte van 220 centimeter of 300 centimeter. Hoe groter het zwembad, hoe dieper deze is.

Het Intex frame pool met filterpomp

Een zwembad zonder filterpomp zal snel vies water vertonen. Bij kleine zwembaden is het geen probleem om het water regelmatig te verversen, bij het grote Intex frame zwembad is dit onbegonnen werk. Dankzij de filterpomp hoeft er maar één keer water worden toegevoegd, de filterpomp houdt het water langdurig schoon. Het toevoegen van chloortabletten in de filterpomp zorgt voor een continue aanstroom van vers water. In combinatie met een skimmer, dat drijvend vuil automatisch uit het zwembad verwijdert, blijft het zwembad altijd voorzien van schoon water.

Het Intex zwembad uit ons assortiment wordt geleverd zonder of met filterpomp, afhankelijk van het model. De aansluitingen voor de filterpomp zitten altijd in dit zwembad, waardoor iedere Intex filterpomp gebruikt kan worden. Het is belangrijk om te kiezen voor een filterpomp met voldoende capaciteit. Hoe groter het zwembad, hoe zwaarder de filterpomp moet werken. In ons assortiment vindt u de Intex filterpomp voor een zwembad tot 366 centimeter, geschikt voor alle Intex frame pool zwembaden uit onze collectie.

Intex frame pool opzetten

Het opzetten van het zwembad neemt ongeveer 45 minuten in beslag. Het is aan te raden om dit met minstens twee personen te doen, zodat de klus snel is geklaard. De roestbestendige metalen buizen zijn eenvoudig in elkaar te klikken, een handleiding wordt altijd bijgeleverd. Het vullen van het zwembad neemt meer tijd in beslag, toch kan het zwembad dan al in gebruik worden genomen. Bij Betuws Buitenspeelgoed vindt u altijd het beste Intex frame pool, het zwembad voor het hele gezin.

Intex frame pool
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »