Kinderzwembad

Water heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen. Met het kinderzwembad kunnen ze op een veilige manier met water spelen. Afhankelijk van de leeftijd is het belangrijk het kinderzwembad hier goed op af te stemmen. We hebben niet alleen het peuterzwembad in ons assortiment, ook houden we rekening met oudere kinderen. Welk kinderzwembad je ook zoekt, waterpret begint bij Betuws Buitenspeelgoed.

Kinderzwembad voor de allerkleinsten

Laat kinderen op jonge leeftijd kennismaken met water. Doe dit spelenderwijs, zo genieten ze optimaal en ontwikkelen zich goed. Het kinderzwembad paddenstoel is ontwikkeld voor baby's. Dit kleurrijk zwembad is opblaasbaar en comfortabel dankzij de wafelstructuur. Het paddenstoel dak beschermt de baby tegen de zon.

Gemakkelijk neer te zetten of mee te nemen, het kinderzwembad met een doorsnede van 61 centimeter. Met een hoogte van 15 centimeter is dit het ideale badje voor zeer jonge kinderen. Ideaal voor de achtertuin, bij de oppas of op de camping.

Ook het Intex kinderzwembad zeepaard is een absolute aanrader. Laat het kind in de schaduw spelen dankzij het luxe afdak. Dit type zwembad hebben wij ook in de vorm van een kasteel of schildpad.

Kinderzwembad met sproeier

Wat is er leuker dan opspattend water? Het kinderzwembad met sproeier zorgt voor uren speelplezier. Deze hebben we in de vorm van een haai: voor stoere jongens en meisjes.

Uiteraard vind je bij ons nog veel meer waterpret. Het kinderzwembad krokodil is uitgerust met een glijbaan en zachte bodem. Met een wandhoogte van 14 centimeter is dit zwembad geschikt voor peuters vanaf 3 jaar. Zoek het avontuur op met het Intex Fantasy Castle Play Center. Dit kinderzwembad is voorzien van draaksproeier, glijbaan en zachte landingsmat.

Kinderzwembad voor grotere kinderen

Voor het wat oudere kind hebben we leuke kinderzwembaden in ons assortiment. Het opblaasbaar kinderzwembad of het frame pool, voor elke situatie bieden we de juiste oplossing. Kies voor het ronde zwembad met stevige wand of het luxe kinderzwembad mini frame pool. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren of met afbeeldingen.

Laat de kinderen spetteren in het oplaadbare Intex zwembad met een afmeting van 85 x 85 centimeter. Deze is verkrijgbaar in de kleuren roze of groen. Uiteraard is dit model ook leverbaar in ronde vorm. Kies hierbij uit een tweerings of drierings zwembad.

Kinderzwembad van hoge kwaliteit

Het kinderzwembad moet langer dan één seizoen meegaan. Ga daarom voor het beste kwaliteit. Intex is de grootste zwembadspecialist van Nederland en België. Het merk levert zwembaden in verschillende afmetingen. Het Intex kinderzwembad is van een uitstekende kwaliteit en kent een lange levensduur. Alle opblaasbare modellen worden geleverd inclusief reparatieset. Het frame pool is eenvoudig op te zetten en is voorzien van extra reparatiesetje.

Bescherm kinderen tegen de felle zon. Zorgt voor een schaduwplek, beschermende kleding en zonnebrandcrème. Het kinderzwembad voor de allerkleinsten is voorzien van afdak, dat voor een extra schaduwplek zorgt.

Op een warme dag veilig en op een speelse manier afkoelen, het kinderzwembad van Betuws Buitenspeelgoed zorgt voor uren speelplezier.

Kinderzwembad
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »