Zwembad accessoires

Droom je ook van een zwembad in de tuin? Een goedkope oplossing is het zwembad van Intex. Heerlijk genieten van het frisse water, zoek zelf de ontspanning op. Met zwembad accessoires maak je van je achtertuin een echt zwemparadijs. Een voetenbad voor de hygiëne of een drijvend basketbalspel, de zwembad accessoires maken het helemaal compleet. Voor de grootste waterpret kijk je in het assortiment van Betuws Buitenspeelgoed.

Afdekzeil voor het zwembad

Een zwembad heeft niet veel onderhoud nodig, mits je hier goed mee omgaat. Bescherm het water tegen vuil met speciale zwembad accessoires zoals het Intex afdekzeil. Deze vind je bij ons voor verschillende modellen zwembaden. Zo hebben we het rechthoekig afdekzeil met een afmeting van 3 bij 2 meter, maar ook andere afmetingen. Heb je een rond frame zwembad, dan hebben we hier ook het geschikte afdekzeil voor.

Het grondzeil is een van de onmisbare zwembad accessoires. Hiermee bescherm je de onderkant van het zwembad. Een andere oplossing zijn de beschermingstegels voor onder het zwembad. Ideaal wanneer het zwembad op een ondergrond van grind, zand of tegels komt te staan. De zwembadtegels zijn eenvoudig te verplaatsen en op te bergen.

Waterpret in en om het zwembad

Op een warme dag genieten van het frisse water, deze luxe is voor iedereen mogelijk. Maak het zwembad nog leuker door verschillende drijvende zwembad accessoires. Zo hebben we het Intex basketbalspel of het volleybalspel. Deze zijn opblaasbaar en drijven op het wateroppervlak.

Aan de rand van het zwembad of op het grasveld, kinderen spelen graag met sproeiend water. We hebben sproeiende zwembad accessoires zoals de dinosaurus of rups in ons assortiment. Koppel deze aan een tuinslang en het water spuit alle kanten op. Deze vrolijke watersproeier is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Dobberen op het water kan met een van onze opblaasbare waterdieren. Een stoere krokodil, vriendelijke rog of spannende haai, bij ons vind je volop keus in drijvende zwembad accessoires. Alles is van een uitstekende kwaliteit.

Glijden, vallen en opstaan met water

Neem een aanloop en laat je meevoeren over de luxe waterglijbaan. Zwembad accessoires die kinderen uren speelplezier bezorgen. Sluit deze aan op de waterslang zodat het water over de glijbaan spuit. Deze zwembad accessoires zijn verkrijgbaar tot een lengte van maar liefst 549 centimeter. Waterpret in de eigen achtertuin: dat is reden voor een feestje. Zoek je een unieke waterglijbaan, kies dan voor de water bowlingbaan. Werk met het lichaam zoveel mogelijk kegels om. Wie behaalt de meeste punten?

Verwarmd zwemmen

Soms schijnt de zon niet voldoende om het water op te warmen. Maak dan gebruik van zwembad accessoires die het zwembad verwarmen. De Intex zwembadverwarming bestaat uit een solarmat met een effectief oppervlak van 100 x 100 centimeter. Zwembad verwarming op zonne-energie is een goedkope manier om het eigen zwembad te verwarmen. Plaats deze mat tussen de filterpomp en de slang die het water in het zwembad spuit. Deze zwembadverwarming is geschikt voor een maximale zwembadcapaciteit van 30.000 liter. Met de beste zwembad accessoires maak je zwemmen veel leuker.

Zwembad accessoires
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »